0 oy
343 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (168 puan) tarafından
Kızlar bilen bilir ben beraber oturuyorum 4. Senemdeyim buraya geleli 4 yıl oldu hemen hemen.Bizim burda sadece 3 hane var eşimin 2 amcası ve biz başka kimse yok 1 amca bekar 1 amcanın hanımı var çok iyi anlaşıyoruz. Sorun şu ben hamileyken yazın biz yengeyle gece yarısına kadar dışarda otururduk eşim bişey demezdi kayınbabam bir akşam mahalleye iyi dadandığımı söyleyerek eşimi doldurdu ama tabi bişey olmadı ben üste çıktım eşim benden yana her zaman bu sabahta kızımla beraber dışarı çıktık eşimi beklemeye işten gelecekti yengenin evine doğru gittik vay efendim neden kendi kapımın önünde değilde elalemin kapı önünde bekliyormuşum eşimi bir doldurmaya çalışmalar eşim yine benden yana sıkıntı yok ama Allah izin verirse üst kata ev yapıyoruz az işi kaldı 15 gün sonra evim ayrılıyor ama bana gına geldi sen kimisinde bana karışabiliyorsun ya haksız mıyım ya bana eşim karışmıyor ne kalmış sen aynı evin içinde Konuşmuyoruz bu son damla oldu atık yetwr

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kayınbaban kaynana rolüne girmiş hadsiz
(1,748 puan) tarafından
Aynen bir fistan da giydir tam olur
(168 puan) tarafından
Kız bide diyor ki yukarı çıkınca da böyle gezebilecelek mi bakayım diyor herhalde sanıyor kendi işim bitince kaynanamın evini temizlicem de gezmeye fırsat kalmıcak
tarafından
Ahahah iki ev temizliğini boynuna koyucak ***** ya o zmn niye evi ayiriyosun bı ayağın kaynanada olucaksa
-Reklam-
0 oy
(2,914 puan) tarafından
Sus karşıdan izle en büyük erdemlik susmak eşin arkandaysa evinde yapılıyormuş sabret
(168 puan) tarafından
Sabır sabır diye diye artık :( en büyük destekçim eşim at yere karton ev bitene kadar dedim eşyaları da çıkar öyle oturcam yoksa gidicem dedim kim oturur Allahın dağında bulmuşsunuz beni benden başkası gelmezdi buraya dedim
(2,914 puan) tarafından
Hngi şehir cnm nasip kader işte cnm
(168 puan) tarafından
Yalova altınova canım ama köy tabi
(2,914 puan) tarafından
Anladım canım sabret inşallah rahatlığa cikarsin
(168 puan) tarafından
İnşallah canım 15 gün ya bitti biticek
0 oy
tarafından
Elalem dediği de kendi akrabası. Bana sizin ilişkinizi kıskanmış gibi geldi. Bizden daha yakın olurlar, evimizin içini anlatır sıkı fıkı olurlar falan diye. Kaynanaya gerek yok bunun yanında. 
(168 puan) tarafından
Düşüncesi aynen böyle canım aynı bu kafa
(168 puan) tarafından
Kaynanasız olur mu oda var o da fena
tarafından
Böyle kayinpederleri büyütüp yetiştiren genelde kaynanalar oluyo zaten dedikoduyu fenaligi öğretiyorlar adamlara :)
(168 puan) tarafından
Çok doğru diyosun güldürdün beni allahtan seni güldürsün :)
0 oy
(848 puan) tarafından
Bunları kayınbabana söylesen ya
(168 puan) tarafından
Ona da söyledim canım lafımı eksik etmem
0 oy
tarafından
Kayınpederin ne haddine laf söylemek ! 

Kocan arkandaymş yeter sana :) 
(168 puan) tarafından
Yetiyo tabii ki Allah razı olsun :) ama sabah beri adama surat yapıyorum inşaatta çalışıyor o gazla iki Yüz versem 15 günde biticek olan ev 2 ayda biter
tarafından
Aman aman surat asma çabuk bitsin:D
(168 puan) tarafından
Aynen :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,315 soru

24,399,526 cevap

350,006 kullanıcı

...