0 oy
604 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
ben dün tüm camlarimi sildim canim cikti silene kadar hamileyim ve kucuk oglum var

neyse bugunde ustumdeki teyze bana seslendi

yün yorgan yikadimda sereyimmi balkona dedi

daha ömcede sermişti hep su akitmişti yorgan camlarim batmişti

dedim teyze yarin benm sunnet dugunum var gelen giden olur dün sildim hepsini yarin millet daglnca sersen olurmu dedim

kokar yünler dedi ben biraz söylendm işte hamileyim silemiyorum geceleri uyuyamiyorum hic falan dedim

sonradanda vijdan.yaptim.ser dedim sizce hakszmiydim ya o kadar ugrastm silmeye kadinida kirdim.diye uzuldum

14 Cevaplar

0 oy
(17,320 puan) tarafından
Cami sen sileceksen ser deseydin keşke o zaman yün kokar falan demezdi. 
tarafından
gelip sileyim.dedi ama yaşli kadin sil diyemezdim
-Reklam-
0 oy
(3,407 puan) tarafından
Haklısın cnm Çok sinir bozucu bir durum o kadar emek ver temizle biri gelip içine etsin Allah'tan benim öyle bir durumum yok 
tarafından
sonra neyse ser ser dedim
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Yo haklısın hiçte vijdan yapma hamilesin bide
tarafından
demi ya
0 oy
(656 puan) tarafından
Zaten izin alacagini düşünerek yıkamış. Laf olsun diye de izin istemiş. Yıkamadan önce sormasi gerekirdi.
tarafından
tabi öyle sildigimi görmustu dun
0 oy
(8,685 puan) tarafından
Kız sen okadar ugrasmissin yorulmuşsun ne bileyim ben vicdan yapilicak bı durum goremedim 
tarafından
bide gordu sildigimi
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Camdir varsin kirlensin tamam kadın yıkamadan önce dese daha hoş olurmuş ama yapacak bisi yok kuzum sıkma canını 
tarafından
silemiyorum hemen hemen
(14,950 puan) tarafından
Ben neredeyse 3 aydır silemiyorum çamur gibi camlarim millet benim evimde eksik aramaya gelecekse bence hiç gelmesin senin halini biliyorlar sonuçta
0 oy
(269 puan) tarafından
Yıkamadan önce izin alması gerekiyordu 
tarafından
kesinlikle ya
0 oy
(14,412 puan) tarafından
E suyunu süzdürüp öyle sersin balkona mı serecek demir'e mi serecek saçmalık yani
tarafından
balkonlarimiz camli bizim canim
0 oy
(1,655 puan) tarafından
Tabi ki sen haklısın canım keşke kendi balkonuna getirtseydin yorganı böylece camlarına su akmaz seninde tekrar cam silmene gerek kalmazdı 
tarafından
yün yorgan diyor canim heryer minik minik kıl olur o yorganla zaten evi yeni temizledim
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Peki derince su aktimi
tarafından
bakmiyorum balkona sinirlenirim diye
(4,098 puan) tarafından
:)))) haklsin
0 oy
(24,099 puan) tarafından
Böyle bir şey yapacaksa alttakini etkileyeceği belli teyzenin bunu düşünüp sana sorarak yapması lazım cma kirli iken serer o topladıktan sonra sen camını silersin ayıp falan değil apartmanda yaşayan insanların müstakil ev rahatlığını hiç anlamıyorum 
0 oy
(8,229 puan) tarafından
Pella bezin varsa sil gitsin zaten silmissin o iz filan da yapmiyo deterjan da istemiyor toz alir gibi silersin
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Yazık ben kıyamadım birde izin istemiş ya yok diyemezdim ben 
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Yaslilari kirmaya benim de goblum el vermiyor biz de yaslanacaz bir gun ama zaten.yikamis.gecmis olsun.izin.isteze nolir.bu saatten.sonra istemese nolur

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,363 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 724 göst.
20 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelikguzel (1,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,091 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 2,320 göst.
30 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Bustas (577 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,476 soru

24,139,941 cevap

334,453 kullanıcı

...