0 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimi zor ikna ettim ailesinin yanına geldik urfaya izni ay başında bitiyor ailesi torununu görsün istedim sadece oğlum onlarıda tanısın çarşamba günü geldik bugün oğluma su içirmek için suluğunu arıyordum ben ararken ağladı oğlum babası halası ve babaannesi yanında diye suluğu aldım yıkadım gittim yanlarına normalde hemen koşarım sesine keşke yine koşsaydım bir geldin odaya kadın göğsünü açmış bebeğime vermeye çalışıyor eşim asılıyor kucağından o habire vermeye çalışıyor bebeğim o yüzden ağlıyormuş hemen koştum aldım bebeğimi kucağından aşırı sinirlendim akşam eşime gitmek istediğimi söyleyeceğim birde öyle diyor diğer torunlarını da emzirmiş süt gelmiyormuş bişey olmazmış ben mi tepki gösteriyorum böyle şeyler düşündükçe deli oluyorum 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sen bunadin heralde moruk karı deseydin nasıl curret eder ya
tarafından
Eşim asılıyor elinden bastırıyor çocuğu bende çok çocuk emzirmek istiyorsan yap bi tane dedim
-Reklam-
0 oy
(1,103 puan) tarafından
Oglunun yaninda gogsunu acmasina mi sasiriyim olmayan sutu sutu cocuga vermeye calismasina mi sasiriyim yaptigi mantiksizliga mi sasiriyim bilemedim canim allah akil versin :)
(6,434 puan) tarafından
Babasıyla nasıl süt kardeş olacak ya error verdim oluomu oyle biri açıklasın bana
tarafından
Bilmiyorum valla onu bende
(1,103 puan) tarafından
Sut yok ki neyin kardesligi tovbe yarabbim :D
(6,434 puan) tarafından
Off öyle değil ya süt olsa yani :) Allahım daha neler neler göreceğiz
(1,103 puan) tarafından
İy igrenc ya :)
0 oy
(6,076 puan) tarafından
Sapık mı ya ay sinirim bozuldu gerçekten nasıl veriyor gögüsünü terliyor ediyor çocuk mikrop kaparsa nolcak.. 
tarafından
Bütün torunlarını emzirmiş bişey olmamış bişey olmazmış
(6,076 puan) tarafından
Ayyy gerçekten hiç şiddet seven biri değilim ama o an ben delirir yapıştırırdım bitane gerçekten ya okurken bile delirdim
0 oy
tarafından
Ya bu kadar iğrençlik olamaz !!! 

Bencede dön evine 
tarafından
Yarın sabah gitmeliyim burdan yoksa oğlumu koruyamam
tarafından
Bencede git
0 oy
(6,434 puan) tarafından
Bencede konuş eşinle git canım bir dahada eşini dinle adamın gelmek istememesi normal bence yaptığı şeyde çok tiksindirici 
tarafından
Onun gelmek istememesi farklı bir konuydu o yüzden ısrar ettim yoksa böyle bişey olacağını bilseydim ağzımı bile açmazdım
(6,434 puan) tarafından
Tabi farklıdır da hani ailesini tanıyormuş demek istedim dikkat et gün boyu bebeğine gidene kadar
tarafından
Kucağımdan indirmem artık
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Çok heveslendiyse bı tane daha doğursun sen en iyisi evine git
tarafından
Bende öyle dedim daha olur çocuğu yapsın bi tane
0 oy
tarafından

Git kocanı emzir de :D hahahahah 

tarafından
O hiç aklıma gelmedi gelseydi o sinirle söylerdim sanırım
tarafından
Aynen keşke söyleseydin
0 oy
tarafından
Çıldırmış olmalı resmen
0 oy
tarafından
Ayyy midem bulanıyor böyle şeylerden benim ya keşke bagirsaymis eşin pis ter kokulu memesini çocuğuma verecek yıkarım ortalığı 
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Bazı insanlar gerçekten iyilikten maraz doğar cümlesinin harfiyen karşılığı.. 
0 oy
tarafından
Gtune soksun o memesini Şaştık artık bu kaynanalarin torunlarını emzirme merakından kuduruklar 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 425 göst.
25 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,332 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 771 göst.
19 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sumeyye-3461 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 433 göst.
9 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde 123-- (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 577 göst.

Kategoriler

1,466,824 soru

24,035,774 cevap

328,919 kullanıcı