0 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde (219 puan) tarafından
3 yaşında oğlum var tuvaletten çok korkuyor 

1 hafta denedim ne yaptıysam bir kere olsun kendine aldığımız küçük klozete yapmadı halası geldi kuzeninin yaptığını görünce o da yapmaya başladı bi günde alıştı gece bi damla bile kaçırmıyor neyse gelelim asıl konuya çişini tutup söylüyor ama kakaya gelince korkuyor sıkıyor kendini yapmıyor neler deniyoruz ama yok sevdiği şeyleri alacağımı söylüyorum abisin şöyle böyle yok 2 gündür sabahları babası giderken altına kaçırıyordu onun için bez bağlıyorum sabah benden önce uyanıp bezine kaka yapıyor gün içinde olursa ya altına yapıyor çaktırmadan yada tutuyor kakaya nasıl alıştıra bilirim yaa

3 Cevaplar

0 oy
(620 puan) tarafından
Yanında otur sen yapınca belki korkusu gider cnm 
(219 puan) tarafından
Onu da denedim ben korkuyorum ama diyor
-Reklam-
0 oy
(12,084 puan) tarafından
Bez bağlaman hta olmuş canım bizimde 5 günümüz bugün 2 yaşında kaka sorunu yaşıyoruz yapmak istemiyor 
0 oy
(521 puan) tarafından
Ah canım bn o kaka konusunda neler cektim hatta burda paylaştım bile ama zamanla alışıyor bnm kızim çok. Zor alıştı kakasını yapmiyor tutuyordu oda karnında gaz aliyor karın ağrısından yuruyemuyodu sürekli acile gdiyorum orda. Lagma yapıyorlardı çocugum o kadar korkmuştu  tuvalete bile gitmiyordu sonra bn hiç ustelemedim zamanla alıştı bir yere filan gitsek hiç yapmıyo çok zor ya Allah yardımcın olsun 
(393 puan) tarafından
Merhaba kakaya alıştımi acaba bebeğiniz bizimde 2 ay oldu cisi yeni öğrendi ama 2 aydır kakasini pijamasini yaoaiuor

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,886 soru

24,175,295 cevap

336,074 kullanıcı

...