0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (491 puan) tarafından
Merhaba kızlar 4 yaşında ve 6 aylık iki oğlum var. Sabah kalkıyoruz birlikte kahvaltı yapiyoruz . Küçük uyanıyor uyuyor. Büyük sürekli ilgi istiyor mutfagi toparladiktan sonra birlikte oyun oynuyoruz. Sonra diğer öğünler ve yine oyunlar. Akşam eşim gelince de yemek hazirliyorum ve gün bitiyor. Bu aralar oyunlarımız çok verimsiz geçiyor çok sinirli hırçın oysaki sürekli oyun oynuyoruz ama yetmiyor siz nelere dikkat ediyorsunuz çocuk yetiştirirken? 

3 Cevaplar

+1 oy
(2,111 puan) tarafından
Benim de biri 4 yaşında diğeri 7 aylık 2 çocuğum var. Biz de aynı rutinde yuvarlanıp gidiyoruz. Çocuklar bizim aynamız benim en çok dikkat ettiğim şey özellikle büyük kızımla çok kibar konuşmak, bol bol da ten teması kuracak bağlamayı güçlendirecek oyunlar oynamak bu hem kıskançlığı azaltıyor hem de kendisine saygı duyulduğu için o da bize ve kardeşine nazik davranıyor. Bebiş ise uyanık olduğu her an yanımızda veya kucakta zaten. Bazen her gün birbirinin aynısı olduğu için sanki hiçbir şey yapmıyormuş gibi hissediyorum kendimi ama sonra düşününce en büyük işi biz yapıyoruz, ayrıca bu da bir ibadet yavrularımızı iyi yetiştirmeye çalışmak onlara faydalı olmak.. Bu anlamda içim rahatlıyor...
(491 puan) tarafından
Yorumunuz çok faydalı oldu benim icin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aslında oyunları hep değiştirmek lazım hep aynı oyun olunca sevmediklerini kızarak anlatır çocuklar 
0 oy
(881 puan) tarafından

Benim de iki çocuğum var 4 yaşında kizim 1 yaş 4 aylık oğlum aynı kısır döngü :DSabah kahvaltısı işler oyun derken akşamı buluruz sakin kalmaya çok özen gosteriyorum çünkü çocuk ne görürse onu yapıyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 412 göst.
2 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 321 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,109 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 778 göst.
0 oy
19 cevap 1,257 göst.
30 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Melekannem (65 puan) tarafından soruldu