0 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Annemin iki arkadaşı var ikisi de sigara içer ama yanında paket tasimazmis ne zaman anneme gelseler paketin yerini söyle içelim derlermis annem de paketini yanında taşı demiş onlar da biz otlakciyiz demişler kardeşimin nişanı oldu oraya geldiler eşin bize sigara alsın demişler annem de iyi niyetli kalp kiramyaan biri ben bunlardan bi cacık olmaz diyorum o da yok kalbi saf arkadaşımın diyor bu cins insanlara ne denmeli

9 Cevaplar

+2 oy
tarafından
O boku yiyen çanağını yanında taşır derler bizim oralarda 
(7,035 puan) tarafından
Hamilelik nasıl gidiyor
tarafından
Sukur kuzum bazi seyler disinda yolunda hersey bebisimde cokiyi masallah ☺️
(7,035 puan) tarafından
Oh iyi bari sağlıkla gelsin paşam oys teyzesini. Cennet kokulu ogluşu olcak yaaahh yirim
tarafından
Yaaa valla bende okadar merak ediyomki nasil bisi cikcak diye ama yaramaz olucak belli cok hareketli masallah abiside boyleydi ☺️ teyzeleri bekliyo heycanla ❤️
(7,035 puan) tarafından
Hemde nasıl bir heycan sanırsın ben doğuran :D
-Reklam-
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Sigarayı bırakmaya çalışıyorum tek dalım var onuda ben icicem desin 
0 oy
(23,458 puan) tarafından
Sen karışma bence aralarına 
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Ben pi.slik derim arkadaş demem. 
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Resmen sömürüyorlar sülük gibi bisey uzak dursun bence 
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Yaptıkları resmen yiyicilik azcık da annen desin bi sigara verin diye bakam verecekler mi.
0 oy
(3,553 puan) tarafından
Gelecekleri zaman mesaj atardım gelirken sigara almayı unutmayin benim ki bitmiş diye 

Kendileri otomatikman geri çekilirler bu cinsler genel özelliğidir
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Bo kunu yiyen kepçesini yanında taşısın diyorum ben o durumlarda tavsiye ederim 
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Sömüruyolar bence arkadas degil onlar 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 486 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,048 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,960 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 677 göst.
30 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nesli (417 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 680 göst.
8 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sinirlisirin (546 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,401 soru

24,071,783 cevap

330,695 kullanıcı

...