0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (1,266 puan) tarafından
Gecen hafta yapmistim silikti baya post acmistim hatrlayanlar.olur belki dua edin sabah  yapcam testi bakalm nolcak

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Acilde kan ver canim
tarafından
Sence benim değerim nasil
(1,266 puan) tarafından
Valla.kuzum.ben degerlerlerden anlamiyom ki
tarafından
Kadın doğuma randevu aldım da daha 15 gün falan var
(1,266 puan) tarafından
1 aylk felan heralde  oluyor  baktimda soyoe internetten bende dedgm.gbi kan versemde.pek anlamiyorum ya saglk.ocaginda vermeyi dusunuyorum
tarafından
Saglik ocağında ertesi gün çıkıyor diye biliyorum.
-Reklam-
0 oy
tarafından
İstiyorsan inşallah vardır canim❣❣bana da dua et hamileyken Rabbım bana da bi minnak nasip etsin☺❣❣
tarafından
Bugün olacağım sandım cok fazla adet ağrısı cekfim ama peşinden sadece beyaz akinti geldi temizlik falan yaptım yordum kendimi ona bağladım ama bilmiyorum adetim bi kaç gün geçsin ondan sonra test yaparım artık her ay test yapa yapa delirdim sjsjjsjsjs
(1,266 puan) tarafından
Sabret canimm rabbim cok istedgnde olmuyor.vermiyor takmamn gerekiyor ha elde degil biliyorum ama oyle bi kac gun gecsin bakalm  insallh olurr cvalla
tarafından
Bekliyom alıştım artık canim☺☺ takmamayı çok istiyorum bu ay aslında bayağı da saldım umursamadim pek önceki aylara göre bakalım ne olacak,hayırlısı olsunda❤❤❣☺☺☺
(1,266 puan) tarafından
Aynn eger.hamile olursan banada haber ver.olurmu merak ederim ben uyuyom.iyi gecler sama ozelden yazayim ulasabilmem icin
tarafından
Tamam canim kesin haber ederim iyi geceler❣❣❣
0 oy
tarafından
Hade hayırlısı olsun inşallah canim Rabbım gönlüne göre versin 
(1,266 puan) tarafından
Aminn sagol herkesin
0 oy
(1,168 puan) tarafından
canim kac gun gecikmen oldu ay benim 24 du vaktim  bilmiyorumki hamile  olucammi yokda yok. sabifsizlikla  bekliyorum
(1,266 puan) tarafından
Benmkide duzensz normalde dedgm gbi bi kac gun bekle olmazsan
(1,168 puan) tarafından
zaten canim bekliyorum.  24 dunu sabrisizlikla  yineden insan pisxoloji olarak test yapiyor yapmadan  durmayorsun.  bakalim iste.  ne olacak hamilenolmazsan sipral takdiracam zaten.   bir kizim var  2 yasinda.    ama  yani rabbim nasip ederse basim gozun ustde der ve cok mutlu olurum yinede.
(1,266 puan) tarafından
Valla rabbim isterse o spiral takili olsa bile oluyor o bebis
(1,168 puan) tarafından
biliyorum canim ya.  biz gericekilme  2 yikdir  korunuyoruz.  bu ay esim  bir  iki defa   hata  yapdi.  bu yuzden kala bilirim.  o yuzden esimede  guvenmediyim icin sipral takdiracam. o korur diye dusunuyorum belki. prezativ  falan bos  ya.  bu yuzden kala  bilirim.    ben  tez hamilen kaliyorum ya.n kizimda  evlendiyim ay kaldim benn  bu yuzden boyle sabirsizim canim
(1,266 puan) tarafından
Hee hyrliso olsun. Bebebgim ne diyim.geri cekilme yontemi pek korunma degil hakkinda hyrlisi bebis ii geceler
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canim inşallah bebiş vardir❤️❤️❤️
(1,266 puan) tarafından
İnsallah cnm.darisi.isteyej.herkese

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 210 göst.
18 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Yeni (27 puan) tarafından soruldu
+2 oy
43 cevap 2,410 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde RaHiME_91 (2,694 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 508 göst.
7 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,279 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 215 göst.

Kategoriler

1,476,876 soru

24,175,216 cevap

336,070 kullanıcı

...