0 oy
263 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (444 puan) tarafından
Kızlar eşimin kardeşi eczaci benim midem cok ağrıyordu bana verdigi ilaci içebilirsiniz dedi. Bende güvendim içtim ama eve geldim kullanılmaması gerekiyormuş. 3 saat oldu az önce emzirdim bilmeden. Bebegime bisi olurmu. Netten baktım ilaca. 8 aylik bebegim.

6 Cevaplar

0 oy
(7,593 puan) tarafından
Doktora sormadan kullanmasaydin keşke bişey olmaz Allah'ın izniyle inşallah bol su iç 
(444 puan) tarafından
Ay esim yok kadesime soralom eczaci diyip durdu mecbur ara sor dedim afedersin bi b*k bilmiuormus
(7,593 puan) tarafından
Genelde hemen hemen her ilaç için emzirenler icmesin yazar ama ben oğlum küçükken 1 kutu antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım doktor tavsiyesiyle bol su iç bisey olmaz demişti
-Reklam-
0 oy
(995 puan) tarafından
Canım doktorların verdiği bir çok ilaçta da yazıyor emziren kulanmasin diye, hata doğumdan sonra taburcu olunca verdikleri ilaçlar ve iğneler de bile yazıyordu.kulandin Bir sıkıntı çıkmadı.
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Bana doğumdan sonra doktorun verdiği ilaçlarda emzirirken kullanılmaz yazıyordu, içtim bitti kutular, enfeksiyon riskine karşı içmem lazımdı. Bişi olmaz korkma. 
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Hangi ilacı içtin 
(444 puan) tarafından
Mide ilaci midem kotuydu famodin ictim
0 oy
(881 puan) tarafından
Kuzum eczacı da bi sağlık danışmanıdır içilmese vermez sana benim de migren haplarım var bende çocuk emziriyorum benim hapimda da emziren kullanamaz yazıyor ama doktorum yazmıştı bebeğin ayına göre değişiyor ilaç kullanımları doktorum her defasında ilaç yazacaginda bebegimin ayını sorar 
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Verdiği doz önemli doktorda veriyor emzirirken icilmememsi ggereken ilaçları 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 120 göst.
2 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Annelikheyecani (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 191 göst.
+4 oy
52 cevap 1,423 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde damlaaktas4682 (1,093 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 438 göst.
5 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,811 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,080 soru

24,106,848 cevap

332,748 kullanıcı

...