+2 oy
451 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar mutfakta çıkıyor eskiden kapattım dolap taktım mutfak dolabı yani şuan altında çıkıyor deliği nerde bilmiyorum kapatamiyorum 

Neyse çıkmasın diye ilaç sıktım sonra mutfak kapısının orda çıktı orayı kapattım salon kkapisin orda çıktı kapattım gumuslugun arkasında yer yaptılar orası kapattım 

En son mutfak kapısının arka arasında yeni yer açtı orada tam kapattım şimdi yatak odasının bazanin altında yer açmışlar 

Allahım yarabbim evi 2 kez ilacladim hala bitmediler yaaa 

Ne yapcam en son evi birkez yakacak da kurtulun bu karıncalardan 

Kızımı yere bırakamıyorum 2 gün önce kızımın gözüne girmişti fark ettim ağlıyordu çıkartan kadr catladi kızım 2 gün şişti gözleri sırtına her yere giriyor 

Hep makinada atarım ama çıkıyor bitmiyor bide yerde birşeyde yok hep geziniyorlar evim müstakil zatn geçen yıl bu kadr değildi valla

7 Cevaplar

0 oy
(872 puan) tarafından
Nasıl gözüne girdi kız bildiğimiz karınca mı ben şok
tarafından
Evt cikarana kadr öldüm ağlıyorum benm canm sanki açıyor kızım korkudan hep gözünü kapatıyordu dahada içe giriyorudu
(872 puan) tarafından
Ohaa. Ben karınca için raid karınca yemi almıştım işe yaramıştı
-Reklam-
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Kullandığın ilacın adı ne K-othrin diye bi ilaç var bayerin  .Kokusu ve rengi yok karınca , hamam böceği için çok etkili mutlaka bi dene derim
0 oy
(9,614 puan) tarafından
Sen yak o evi gitsin
0 oy
(36 puan) tarafından
Kilorakli suyla sil silerken çocuk dışarda olsun zehirlenmeyin
0 oy
(14,412 puan) tarafından
O kadar çokmu yaaa ay çok zor beeee
0 oy
tarafından
Karınca yemi dene bide ama çocuğun görmesin 
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Canim tebesir vardi ama bebegine dikkat et onunla çizince gitmisti annemin evindekiler
tarafından
Deniceyaptim fayda etmedi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 424 göst.
31 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevgim04 (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 724 göst.
8 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Busra2101 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 561 göst.
0 oy
34 cevap 1,705 göst.
7 Haziran 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,974 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,749 cevap

328,960 kullanıcı

...