0 oy
280 göst.
Diğer kategorisinde (3,407 puan) tarafından
Sorunlarımızı söylüyoruz linç yiyoruz, derdimizi anlatıyrz kötü oluyorz, iyi bişi söylüyoruz olmuyor herkez ayrı kafadan çalıyor bura önceleri iyi geliyordu şmdi buraya takıldım takılalı herşey den şüphe duyuyorum inanmıyorum güvenmiyorum değersiz görüyorum kendimi sevmiyorum burada derdime dert ekliyor, ana sayfada notlarm var onu kaydeden bilsem tlfna çıkıcam buralardan ya inanılmaz olmayan  boralimi bile bozuyor bura artık, 

9 Cevaplar

+1 oy
(7,583 puan) tarafından
Kız bu kadar etkileniyosan sil uygulamayı kullanmaya mecbur değilsin ya
(6,675 puan) tarafından
Sanki tutan var sjsjsj
-Reklam-
+1 oy
(2,125 puan) tarafından
İnsanlar yüzyüze söyleyemeyeceği kırıcı sözleri klavye delikanlılığı ile yazıp kırıcı oluyorlar haklısınız. Herkes yazmadan önce ben yüzüne söyleyebilir miyim diye düşünse ve biraz empati kursa sorun olmaz diye düşünüyorum 
+1 oy
(1,916 puan) tarafından
Bazilari degisik post olsunda lincleyim diye bakiyor canları sıkılıyor pek fazla ciddiye alma burayi kimse kimseyi gercek hayatta tanimiyor ben cocuktan pek giremiyorum bile hamileyken cok giriyodum psiklojim bozulmustu gercekten simdi pekte takmiyorum 
+1 oy
(7,807 puan) tarafından
E girip takılma sende canım enteresan yani.
0 oy
tarafından
Çok kaptırma kendini. Etkileniyorsun
(3,407 puan) tarafından
Öyle şeyler yazıyorlar ki sudan nem kapıyorum :)
tarafından
Zeynep sen eve döndün mu canım kaç gündür girmiyordum postları okuyamadim
tarafından
Evet nil. Galiba ayin 15i falandi. Geldi eşim. Annemde konuşdu baya. Döndüm. Eşim pek ilgili. Bende çok şeyi önemsemiyorum. Sadece yüzüne bak bunu yine yapmaya devam ediyorsun diylrum sessizce.  Ama tartışma yok hiç.
tarafından
Sevindim canım inşallah bidaha hiç böyle şey yasamazsiniz
tarafından
@gözbebeğim insanlar olaya tek taraflı bakiyor. Bende geçen bir kıza yaptığın haraket yalnış dedim. O da daha öncelerini anlatınca ha sen iyi yapmışsın dedim. Yani gerçek hayatda birinin bişeyi söylemesinden ziyade,ses tonu bişey ifade eder ki, biz de ona o şekilde karşılık veririz. Ve de daha önceleri var. Buraya tek tek yazsak destan olur da kimse okumaz:D  bendede oluyor benim postlarımada linç edenler ola biliyor. Amaan kendi derdim kalmış burdakıların lafına bide stres yapıcam. Salı ver ayol
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Cok fazla ciddiye mi aliniyo acaba? Herseyi ama herseyi elestiren linc eden sacma sapan uyari veren bi kitle var salla gec yani takilma bu kadar onun disinda sohbet platformu illaki herkes derdini sıkıntısını yazip paylasmak isticek burda bi baskasi yasadi diye sende yasicak degilsin ayni seyleri suphe duyman filan burayla alakali mi cidden
(3,407 puan) tarafından
Vallaha öyle etkiliyor ya okuyormusunz bilemem ama, okadar aldatma şüphe ci postlar varki artk bnde nem kapıyor burayla alakalı tamamen
(1,224 puan) tarafından
Evet cok fazla var goruyorum okuyorum da ama buraya gore psikolojini etkilemesine izin verme canim her insan her es herkes ayni degil sonucta ve burada kurgu yapanlarda vardi hatirlatirim herseyi takma
0 oy
(4,712 puan) tarafından
Ne oldu bilmiyorum ama evet fazla takılmamak lazım buraya. Her kafadan ses çıkıyor, onun yerine başka uğraşlar bulmak ruha daha iyi geliyor 
(3,407 puan) tarafından
Aldatan postlar şüphe duyulan postlar bide sürekli Bi çocuk yarıştıma postlar beni çok daraldı
(4,712 puan) tarafından
Ben o yüzden eskisi kadar girmiyorum.
0 oy
(23,135 puan) tarafından
Herkesin karekteri hayata bakışı düşüncesi farklı ve doğal olarak bu yorumlara yansıyor mesela sana çok mantıksız gelen şeylerde onda ne var denilebiliyor veya olur mu öyle şey diyenler. Ha bir de önünü ardını düşünmeden yakarım yıkarımcılar var ( bu arada bende onlardanım çünkü fevri bir insanım ) ama sonuç olarak herkes seninle aynı düşünce de olmak zorunda değil senin yapman gereken burayı fazla ciddiye almadan farklı görüşleri değerlendirmek içinden sana uygun olanları seçmek çokta takılmamak lazım bence 
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Can burda milyon tane arkadaş var hepimiz farkı fikirlerdeyiz illaki yazdığımız şeyler sorgumuz sorular verdiğimiz cevaplar bizim bakış açımızda göre. Ama bu kadar etkileniyrsan sil bence. Ben o kadar takılmiyorum buradakilerin fikrini onemsemedgimden değil .söylediği şey suanli koşullarıma uygun olmayabilir yada gerçekten dışardan konuşmak kolay olabiliyor bilemem .tamam sorarsın fikrini alırsın ama bu sadece senin vereceğin kararı yine senin kafanda daha net vermene vesile olur belki. Bende çok üzülüyorum özellikle kaynana ve eşinden annesinden sözlü şiddet şiddetin kendisini gören arkadaşlara.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 430 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 324 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde veraaa (960 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 919 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,734 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 293 göst.