0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından
İlk defa post açıyorum. Kizlar 22 aylık oğlum tuvalet eğitimi vereli 9gun oldu . Altını kirletince koltuk arkalarına koşarak saklaniyordu , bezi genelde  bezden rahatsız oluyordu çıkarmaya çalışıyordu . Bende hazır diye başladım . Ama şöyle bir durum var daha çiş demiyor ben ikna edip tuvalete götürünce yapıyor şarkı telefon falanla ikna ediyorum . Son 3 gündür gece kaldirmiyorum altini islatmiyor da . Sizde devam etmeli miyim ? Hameliyim 5 aylık biraz önce öğrensin doğmadan . Bu arada islatinca rahatsız olmuyor da 

3 Cevaplar

0 oy
(25 puan) tarafından
Yok mu bilgisi olan 
-Reklam-
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Hiç bırakma devam et sonra zor olur iki çocuk yapamzsın benm kızmda konuşamıyor Du altını tutuyordu anlıodum
(25 puan) tarafından
4 ay sonra doğum olacak hayırlısıyla sizce o zaman kadar öğrenir mi ?
(3,549 puan) tarafından
Ooo çoktan öğrenmiş olur iş biraz sendede bitio su içtim hemen götür yarım saat bi saat aralarla götür inş çabuk ögrenir:)
(25 puan) tarafından
Allah razı olsun moral oldu bana ♥️
(3,549 puan) tarafından
Cümlemzden canım yaparsın bişisi yok kafamızda büyütünce zor olur bebeğini de inş sağsalim kucağına alırsın:)
(25 puan) tarafından
Amin cumlemize. sağlıklı hayırlı evlat eylesin evlatlarimizi Allah
0 oy
tarafından
Altını ıslatınca rahatsız olmuyosa tam olarak hazır değil kuzum ama sürekli çiş var mı diye sorabilirsin benim oğlum 26 aylık ama eğitim belirtimiz tam olarak yok çünkü söylemiyo tuvalate yapalım mı artık dediğimde hayır diyo zaten tam olarakta konuşmuyo bende biraz zamanı var diye düşünüyorum erkeklerin biraz daha geç oluyomuş genelde kızlara göre ama hamilesin bezi bıraktıysan geri bağlama bi süre devamlı sor yarım saatte bi tuvalete götür baktın olmuyo kendinide zorlama bi süre ara ver 
(3,549 puan) tarafından
Öle düşünme canım kızım 25 aylıkken öğrendi oğlum 20-21 de öğrendi
(25 puan) tarafından
Tekrar başa sarmayı hiç gözüm kesmiyor ya . Annem bir aya öğrenir diyor . 8cocuk büyütmüş oda ama ben stresten uzak duramıyorum ya . Bir iki söylese rahatlayacagim
tarafından
Genelde erkekler daha geç öğreniyolar canım genel konuştum ben benim oğlan birazda inatçı ve aksi yapmıcam derse yapmaz öyle bi çocuk bende ısrar etmedim memeyi keserkende sorunlu olarak bırakmadık çok şükür normal bi şekilde azaltarak bıraktık öğle meme ucuna ruj sür salça sür gibi ürkütücü travmatik şeyler yaratacak bişeyimiz olmadı tuvalet eğitimimizinde zamanı var bence bi ara kakasından rahatsız olan çocuk artık olmuyo yapınca oturup kalkabiliyo mesela :/ baktın inat ediyo söylemez canım inatlaşıp zorlama belki zamanı vardır kendinde yorulursun etrafımdakilerden biliyorum bi arkadaşım zorlamıştı öğrenmesi için çocuğunu çok zor öğretmişti vazgeçmeyim ama yanlış yaptı çünkü çocuk beş yaşında hala kakasını kaçırıyomuş böyle şeyler olacağına biraz daha geç öğrenir sıkıntısız öğrenir daha iyi diye düşünüyorum
(25 puan) tarafından
Allah korusun evet öyle olacağına geç öğrensin daha iyi . Bakacağım artık gerçekten olmuyorsa mecburen ertelerim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 128 göst.
13 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prensannesi26 (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
28 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Masum anne (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Bernakra (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 200 göst.
13 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aydagul (159 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,317 soru

24,123,181 cevap

333,583 kullanıcı

...