0 oy
172 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Çok şükür değilmişim ama neden bukadar hastalandım bilmiyorum hem boğazım bir yandan hemde belim bacaklarım çıkacakmış gibi ağrıyordu öyle biryerde gitmedim doktorlar bir ağrı kesici bile yapmıyorlar :( o halimle gittim geldim hiçbir sonuç alamadim

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gözün aydın canım. Ben o gün sana yazacaktım ama bir çok kişi kovit diyince süslenmedim. Çünkü bu aralar dediğin gibi boğaz enfeksiyonu salgını var komşudan geçti bize söylemedi bir aydır onunla uğraşıyoruz kızım iki kez antibiyotik kullansın geçmedi ben zaten hamile olduğum için ilaç kullanamıyorum. Kolay kolay geçmiyor ya boğaz ağrısı. Vücut kırgınlığı ateş falan geçti ama o boğaz ağrısı kaldı 
tarafından
Bel ağrın da varmı acaba çok şiddetli belim ağrıyordu dün bacaklarimin üstünde yuruyemiyordum bol soganlimercimek çorbası karabiber pulbiber nane limon koydum içine bugün o ağrılarım gitti ama boazim da karıncalanma var suan
tarafından
Canım evet bel ağrım vardı ama hamileliğime yormuştum ben. Bir de eğer sezeryan doğum yaptıysan en ufak rahatsızlıkta ağrımaya mana arıyor zaten bel. Evet o karıncalanma hafif kuruluk ve yanma hiç bir zaman geçmedi bende
tarafından
Yok canım normal doğum yaptım bebek düşünüyoruz ama hamile kalamam okadar çok heralde biteli 6 gün oldu sadece
-Reklam-
0 oy
(4,421 puan) tarafından
Benim kan değerlerim o kadar düşmüştü ki demir anemisi b12 eksikliği derken nasıl hastayım kafami kaldıramıyorum ama doktor hiç bir şeyin yok diyor en son dahiliye tam kapsamlı bi kan tahlili yaptoda onda anlaşıldı derdim takviye alınca gözümün onu açıldı canım sende de öyle bir şey olabilir 
tarafından
Evet ya rengim yok hiç olabilirmi acaba çayda çok tüketiyorum
0 oy
tarafından
Üşütmüşsündür

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 766 göst.
0 oy
6 cevap 270 göst.
0 oy
11 cevap 545 göst.
0 oy
1 cevap 62 göst.
17 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Gebelotti (418 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,984 soru

24,191,274 cevap

336,898 kullanıcı

...