0 oy
192 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kızlar 1 ay sonra doğumum var. Pratik olsun diye şimdiden biseyler yapıp dondurucuya koymak istiyorum. Ne yapılabilir?

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Poaça börek kurabiye çeşitleri 
tarafından
Bildiğin önerebilecegin bir tarif var mı?
-Reklam-
0 oy
(402 puan) tarafından
Hazır çıkarıp yemek yapacağın şeyler at mesela ben fasulye naohut haşlayıp attım 

Yeşil fasulye attim

Bezelye attım

Patlıcan kızartıp posetleyip attım

Sonra kapta biber yeşil biber yıkadım doğradım minik minik posetledim attım bunlar çok kolay oluyor zamandan tasarruf edersin
tarafından
Bunlar aklımda canım zaten geçen sene evlenmeden önce de böyle yapmıştım pratik oluyor gerçekten
0 oy
tarafından
Ben dondurucuya karnı yarık patlican yemeklik patlican attım taze fasulye attım vişne attım domates robottan geçirdim attım kolay pratik oluyor 
tarafından
Domatesi nasıl attınız bir de neyde kullaniyorsunuz bozulmuyor mu?
tarafından
Yoo asla bozulmuyor domatesi bildiğin robottan çektim püre gbı oldu attım buzluğa menemen yapyorum yemeklere koyuyorum çok lezzetli oluyor dene istersen pişman olmazsın
tarafından
Normalde konserve domates sosu yaparim ama bu daha pratik geldi bana :)
tarafından
Kavanoza o kadar para vermektense derin donrucuya atmak daha mantıklı kaynat soğut derdi de yok miss gbı çek robottan doldur buzdolabı poşetine at dolaba istediğin zman çıkart ye.
tarafından
Aynen canım çok sağol :)
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Sigara böreği kizartmadan koyabilirsin onun dışında pismis poğaça börek hazir ayıklanmış pişmeye uygun sebzeler aklına gelen birçok şeyi atabilirsin canım düşün ben pırasa ıspanağı bile atıyorum kolay oluyor taze fasulye bezelye ,közlenmiş patlıcan ,birçok şeyi atabilirsin sonra haşlanmış bakliyatlar nohut, fasulye  ,domates rendesi hazır birer pisirimlik kaplara koyabilirsin domatesli  yemeklerin üzerine eklersin 
tarafından
Domates rendesi bozulmuyor mu canim
(2,220 puan) tarafından
Yok bozulmuyor çiğden kabuğunu soyup  rendeleyip veya dograyipkoyuyorum ben sonra çıkarıp menemen vs yapıyorum yada taze fasulye falan pisireceksem içine koyuyorum erimeden koyuyorum pişiyor
tarafından
Çok iyi fikirmis canım cok teşekkür ederim
0 oy
(6,542 puan) tarafından
Taze fasulye 

Bamya 

Barbunya 

Karniyarikli patlican 

Domates

Melemen 

İcli kofte 

Kofte 

Sulu kofte icin minik kofte 

Bulgur koftesi 

Manti 

Sarma 

Dolma 

Pide 

Lahmacun 

Borek 

Haslanmis kuru fasulye /nohut 
tarafından
Cokkk teşekkür ederim canım
0 oy
(4,434 puan) tarafından
Canım yemeklerde işin kolay olsun diye soğan doğra biber doğra poşetle az buzluğa direk tencereye atıyorsun bebekle çok iyi oluyor başta Bi soğan doğramak ne ki deme inan vaktin olmuyor yeşil fasulye haşla koy barbunya bezelye severseniz bunları koy nohut haşla at hemen çıkarır atarsın tencereye gelen misafir için Starbucks kurabiye var onu yap streçle at buzluğa çıkarıp dilimler atarsın fırına acele olması için sigara böreği koy ayrıca patatesli falan fırın böreği yap koy vaktin olursa fırında yaparsın çat kapı gelene sigara böreği kızartırsın hemen bimin buzluktaki değil de diğer yoğurt vs olan bölümde mantısı var o da güzel bak ben sürekli alıyorum al ondan 2 3 paket koy buzluğa dursun hem yemek olmadı mı kendinize yaparsın hem de gelen misafire yapabilirsin aklıma gelenler bunlar şimdilik canım Allah kolaylık versin sağ salim kucağına al da hepsi hallolur inşallah çok da takma kafana 
tarafından
Allah razı olsun canım ne güzel yazmışsın ellerin dert görmesin :)
(4,434 puan) tarafından
Senden de canım ❤️
0 oy
tarafından
Poğaça 

börek 

kurabiye 

Eğer sarabilirsen biraz yaprak sar 
tarafından
Tamam canım sağol

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 150 göst.
0 oy
11 cevap 294 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Yaya09. (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 119 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Cansu07 (8,800 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 244 göst.
1 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Linkin (23,168 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,505 soru

24,125,781 cevap

333,738 kullanıcı

...