0 oy
162 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Ne güzel sağ tarafta döndüm bacak arama yastığı koydum mışıl mışıl uyuyordum aniden hareket mı ettim ne  yaptıysam iki  bacağım birden bir kramp girdi nasıl uyandığımı bilemedim hala acısı geçmedi ne yapsam ki 31+1 hamileyim bu kadar erken olması normal mi? 

9 Cevaplar

0 oy
(4,583 puan) tarafından
Oluyor bacım malesef hamile değilken bile oluyor bazen maden suyu iç bol bol artık 2 3 gün acirda o kötü oluyor 
tarafından
Valla şuan nasıl acıyor
(4,583 puan) tarafından
Bir kaç güne geçer canim
-Reklam-
0 oy
(2,244 puan) tarafından
Normal canım bende de oluyordu magnezyum takviyesi vermişti doktor geçirmedi ama nispeten azaldı
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Oluyor canım malesef hamilelikte de sonrasında da oluyor 
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Geç bile kalmışsın benim çok daha erken başlamıştım 2. hamileliğimde doktorumun verdiği düzenli magnezyum takviyesi ile hamileliği çok daha rahat geçirdim ama tavsiye ederim
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Doğum yapacağım günün gecesinde girmişti o kramp hayatımda unutmuyorum ağlamıştım ferc kaldım diye yarı uyanık yarı uykulu eşim de çok korkmuştu 
0 oy
(3,555 puan) tarafından
Kız bi an ben mi post açtım dedim 28 haftalığım bende de oluyor yaklaşık 1 aydır baldırlarım çok kötü bi de uykuda yakalayıp uyandırması o an o ağrısıyla bağırmak ağlamak istiyorum ya yürütmüyorda ayağa kalkınca
0 oy
tarafından
Ah sorma sorma ben her gece çekiyorum o acıyı tam biri düzeliyor diğerine giriyor aniden sabahı zor ediyorum bende 34+4 teyim 
0 oy
tarafından
Kız ne erkeni benimki taa ilk zamanlar başlar hep hamileliklerimin en kötü yanı o kramplardır sade maden suyu iç her gün birde muz ye 
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Magnezyum takviyesi kullan bide mutlaka er gün 1 tane soda ic canım 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 499 göst.
9 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 117 göst.
0 oy
0 cevap 79 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Sudeee1 (16 puan) tarafından soruldu