0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (1,380 puan) tarafından
Binanin önünde park var sürekli cıkiyoruz .Çocuklarm parktaki mahallenin çocuklariyla oynuyorlardı iyi güzel.Yalnız karsı apartmanda iki kız kardes parka gele gide benim cocuklarla bayaga hasir nesir oldular ilk zamanlar ne guzel.oynatiyorlar ilgileniyorlar diyordum .Ama tuhafima giden bu kızlar diger mahallenin cocuklarıyla oynamiyorlar bizimkilere bayaga takmislar yasları cok kücük onlara göre .Dedigim gibi ilk zamanlar iyi hos dedim ama hem yasları büyük kızım onlar gibi davranmaya başladı hem de oynayıs tarzlari cok hosuma gitmedi şimdi gorüstürmeyeyim dedim ama balkondan sesleniyorlar parka cıksak geliyorlar siz olsanz ne yaparsınız bu durumda 

6 Cevaplar

0 oy
(5,219 puan) tarafından
Hoşuma gitmeyen şeyler varsa oynatmam cocuklari uyaririm
(1,380 puan) tarafından
Ya iste argo kelimeler kullaniyorlar sürekli kucaklarında gezdiriyorlar gibi
(5,219 puan) tarafından
Sert dille uyar ben sevmem öyle şeyler direk söylerim
-Reklam-
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Kötü davranislar mi var ki canim yoksa oynasinlar nolacak yas farki çok mu ki
(1,380 puan) tarafından
Canm benim kizim 6 yasinda onlar 10 11 yas kotü davranislardan kastım argo kelimeler konusuyorlar sürekli kucaklarına alıyorlar nasil denilir hasın davranıslarda bulunuyorlar benim kizda onlar gibi davranmaya basladi bana o yüzden sorun yaptm
(7,470 puan) tarafından
Anlayacak yastalar cagirdiginda siz baskalariyla oynayin kizim gelmeyecek de argo kelime duydugunda yanlis konusuyorsunuz diye diye surekli uyar onlar sizden uzaklasir zaten
0 oy
(17,385 puan) tarafından
Benim kizim 3 yaşinda. Binanin bahçesinde 4.sinifa giden kizlarla oynuyor. Ben hep yanlariinda oluyorum. Huylarini sevmesem izin vermem. 
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Canım çocuk senin çocuğun içine sinmeyen herhangi bir şey varsa ya da çocuğunun etkilendiğini düşünüyorsan araya mesafe koy tabii ki
0 oy
(1,168 puan) tarafından
benim kizda  2 yasinda  parka gider  buyuk cocuklar  var  oynatmak isterler.  nesela  cok kucaklarina alirlar  benim kizim hic sevmez. kucak. izin vermem uyaririm.  ve  ya siz gidin baska  coxuklarla  oynayin derim yasitlarinizla  diyi   bir annesin hiss  etmisssinse  bence  uyar  yada  oynatma en mantiklisi simdiki kucuk cocuklar buyuk cocuklari ornek aliyor.  
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Valla ben bu duruma karşıyım  izin verme canım 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 476 göst.
29 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 249 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 966 göst.