0 oy
459 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Ah bacılar dün oglanın aşısı vardı. İlk kızında cok bilincliydim. Ama bunda elim ayagıma dolasıyor aglayasım geliyor. Ayaklarımın gücü gidiyor tüm gün. Yaşlandım sanırım kaldıramıyorum stresi =D

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hahahah bnde yaşlandım bacı 32 yaşındaym ayın 29 unda 18 ay aşıları var kızımın şimdiden titriyorm :) 

(12,026 puan) tarafından
Bizdw 18 ay asısı yaptırdık bacım. 2 koldan bir damla birde. Bende 29 um =D
tarafından
Koldanmı yapıyolar canm aboooo kolu daha zor benm kızın :)
(12,026 puan) tarafından
Bacım bende bir aglamak bir aglamak. Cocuk aglmayı bıraktı bana baktı bu mal napıyor diye. 3 kere de vurdurmasam ne olur dedim kendi kendime
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olgunluklla alakalı bence canım bende ilk kizimda boyle değildim ikinci oldu sanki hic dogurmamis gibiyim gecen topuk kani aldircam çocuk tutacağım yere o ağlıyor diye bende ağlıyorum kıyafet giydirirken birşey olacak diye odum kopuyor vs. 
(12,026 puan) tarafından
Bakalım nereye gidecek. Kız bir bez getir diyorum bana mı dogurdun diyor lafa bak.
tarafından
Aboovvv o ne gı öyle tam ergen :)
(12,026 puan) tarafından
He yicek terligi en sonunda.
tarafından
Aman deyim bak cezası var biliyosun heleki plastik Terliğin:)
(12,026 puan) tarafından
Bende plastik atmam kız =D
0 oy
tarafından

Bende minnos dogunca napacam diye dusunuyom ya alideki herseyi unutmus gibiyim sanki dile kolay 15 sene  :ermm:

tarafından
Valla elimde olan bisi degildi bacim yapacak bisi yok saglikli olsunlarda :D
(12,026 puan) tarafından
Aynen oyle bacım
tarafından
Biz varız bacim Teyzebalımızı uzaktan eğitimle büyütücez ❤
tarafından
Gelmisde haber vermiyo teyze hele suna bak ☺️ hosgeldin bidenem ☺️❤️
tarafından
Hosbuldum bidenem ❤
Gel dediniz geldim
0 oy
tarafından
Siz yasliysaniz ben ne yapayım. 36 yaşındayım yeni bebeğim oldu bir aylık daha. Ilk bebeğim minnosum benim
(12,026 puan) tarafından
İçim gecti bacım 2 cocukla
0 oy
(7,814 puan) tarafından
Aslında ikincide daha tecrübeli daha rahat oluyoruz diyolar ama sende tersi olmuş:)
(12,026 puan) tarafından
Alakası yoktır =D
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Bende tam tersine ilk de çok ağlardım hiç tutamazdım bile daha hemşireyi görünce dudaklarim titremeye başlardı jsksjsjsbsjsb ") ikinci kız da daha sakindim oğlanda hiç takmıyorum artık allahım ağlanacak güne koymasın inşallah 
(12,026 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Doğrudur cnm 2.cide tecrubele ecegimize unutuyor uz işin nasıl oldu cnm başka şehire gidicektin
(12,026 puan) tarafından
Haber bekliyorum gun için canım. İlk bir gidip bir hafta ayarlama yapacagım

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 740 göst.
17 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (770 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,192 soru

24,179,567 cevap

336,267 kullanıcı

...