0 oy
228 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar eşiniz evlilik yıldönümünüzde işi olsa bize hergun yıldönümü başka gün yemeğe gıderız dese ne yaparsınız yarım yıldönümü ve eşim bu şekil dedı
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

9 Cevaplar

+1 oy
(2,016 puan) tarafından
Baska gun yemege gideriz ;) kac yilfonumu gecti valla heo gecince hatirliyoz artik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hic bisey demem bak neguzel demis adam bize hergun yildonumu diye aynen oyle huzurun varsa hergun yildonumu bencede
0 oy
(12,026 puan) tarafından
İşin ne olduguna baglı bence. İşiyle alakalı ise asla problem etmezdim. Toplantı vs gibi. Ama yok arkadasla surya gidecektik yok anam cagırdı da surya götürcem gibiyse sanırım darılırdım. 
0 oy
tarafından
Sorun etmem başka gün giderim 
0 oy
(888 puan) tarafından
Ben bu yıl dönüm lerine pek önem vermem açıkçası benim için önemli olan huzur huzurum var çok şükür.  Çok duydum yıl dönemleri kutlayıp da aslında huzuru olmayan evlilikleri .
(280 puan) tarafından
Hayy ağzına sağlık her özel günü kutlayıpta karısını aldatan bir dünya adam var :)
0 oy
tarafından
İs için olan bir durum ise söylenecek pek birşey yok fakat başka sebeplerden diyorsa hicbir durum bizden önemli olmamalı diye düşünüyorum benimde 21 inde bakalım benim odun ne yapacak 
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Takmam yani ertesi gün gideriz nolcak ki.
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Valla canım sıkıntı yapma başka gün yiyin yani ne güzel demiş ki bize her gün yıldönümü 
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Onu sen bilirsin eşini sen tanıyorsun ne işi normalde nasıldır gerçekten bahanemi bunu sen bilirsin

İlgili sorular

+4 oy
15 cevap 435 göst.
27 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Mys-2boys2girls (4,987 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 198 göst.
1 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gulpembe91 (77 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,820 soru

24,116,577 cevap

333,251 kullanıcı

...