0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben açıkçası yemeyi sevip yapmayı sevmeyenlerdenim ve aşırı derecede zor geliyor siz kaç günde bir yapıyorsunuz 

En son oğlumun doğum günü için yaptm 3 ayda :))

27 Cevaplar

0 oy
(18,469 puan) tarafından
Kafama ne zaman eserse ya da malzeme varsa 
-Reklam-
0 oy
(1,160 puan) tarafından
1 yıl olmuştur bana da ve. Uğraşmıyorum yapan olursa yerim diğer türlü bana çok zor geliyor sarmayı 2 sene önce yapmışımdir o derece zor 
0 oy
(4,727 puan) tarafından

Haftada 2 kez poaça 1 kez de börek ister benim adam :D ayda 10 kg un ancak yetiyor 

0 oy
tarafından
Ayda 1 belki belki daha geç :) onun için çocuklar teyzesi gelince hemen annem yepmıyor sen yap diye sızlanırlar ablamda yapar :) 
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Eşim cok seviyor en az haftada 1 pişiyor. Yemek yapma hamurişi yap diyor o derece :))))
0 oy
tarafından
Ikı günde bir yaparım çok severim hamur işi yapmayı hamuru yoğurur balkona koyarım güneşe o mayalanırken ben ev işi yaparım daha sonra hamuru alırım yaparım hem yorulmam hem pratik olur sanada yoğurup balkona bir yere güneşe koymanı tavsiye ederim 
tarafından
Çok mantıklı yaa şuan baya güneş vuruyor ama yün çırpıyorum bitsin yarın düşünüyorum valla
tarafından
Sabah mesela kahvaltı yapcam ya aceleyle hamur yoğuruyorum atıyorum balkona ben kahvaltı yapyorum iş güç yapyorum o balkonda miss gbı mayalanıyor sonra alıp yapyorum kolay oluyor tavsiye ederim yarın yapmalısın bence
(2,260 puan) tarafından
Hamuru nasıl yapıyorsun? Poğaça hamuru mu
tarafından
O gun ne yapacagıma göre değişiyor poğaça açma börek hepsini  yapyorum
0 oy
(13,438 puan) tarafından

Hic yapmiyorum firinim yok :D

0 oy
(3,485 puan) tarafından
Doğumdan sonra hiç yapmadım, öncesinde de diyetteydim, 1.5yılı var diyebilirim. Olsa yerim şimdi:) 
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Okul zamanı daha çok yapıyorum kızımın yanına vermek için yazın genelde hazırda alıyorum.
0 oy
(623 puan) tarafından
Her gün yaparım çok seviyorum yapmayı pastane açmayı bile düşünmüştüm herkes bayılır da 
0 oy
tarafından
Bende sen gibiyim. Tek sık yaptığım hamurisi kektir. Kızım doğunca zor geliyor yapmak. Önceden yapardim
0 oy
(1,224 puan) tarafından

Ya esim cok cok sever katmer corek borek mayali yaniç poğaça yaglama valla hic birini ayirt etmez bende cok severim ama yapmasini hic sevmem hem yogurmak hem ugrasmak filan yorucu geliyo ya boregi coregi zaten hazir yufkadan yapiyorum ama digerlerini elde acmak gerekiyo smdi annem bende annem varken anneme yaptircam :)

0 oy
(1,916 puan) tarafından
Şu hamur islerine kanım ısınmıyor herseyi yapiyorum ama hamur acmak bana cok zor gekiyor sevmiyorum ama yemesi cok guzel :))
0 oy
tarafından
Her sabah hamur yoğorup  ekmek yapiyorum csnım anne keki falanda arada yaparım
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Kafama eserse hemen yaparım aklımda duracağına midemde dursun
0 oy
tarafından
Haftada en az iki yaparım çok severim hamur işi. Bebek küçük kayın anneme iniyorum orda yapıyorum bakıyorlar bebeğe evde tek başıma nerdeeeee
0 oy
(3,973 puan) tarafından
Her hafta muhakkak yapılır 
0 oy
(1,183 puan) tarafından
Yapmayida yemeyide severim canımız istedigindede yaparım 
0 oy
(4,034 puan) tarafından

Hiç yapmam ahahahaha. Pizza yapıyorum yemek niyetine onun dışında kek yaparım oğlum eğlensin diye. Evliliğim boyunca bir kere poğaça yapmisimdir:D sadece yemek salata ve konserve yaparım.yapmayi severim mutfağı severim ama pisliğini toplamaya vaktim yok

0 oy
(1,445 puan) tarafından
Arada aklıma esersee

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 154 göst.
16 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Sevgiii (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 241 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,586 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
16 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Hilal.24 (1,171 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 155 göst.
13 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,092 soru

24,067,639 cevap

330,465 kullanıcı

...