+1 oy
232 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar buradaki postlar psikolojimi bayağı bozdu rüyamda eşimle evimizin balkonunda oturuyoruz bir tane bayan geliyor ama böyle bayağı dikkat çekici giymiş eşimde bildiğiniz içine içine giriyor cvb veriyor tabi ben deliriyorum güya kadin yardım istiyor ama eşimle tanisiyorlar önceden esim yardım edeceğini söylüyor aralarında benim bilmediğim muhabbetler geçiyor ben tabi orada delirdim kocamı nasıl dövüyorum ( bu arada bazen yapmak istediğimi yapmis oldum :D) nasıl bağırıyorum sonra eşim bana aralarında bisey olmadığını falan ispatlamaya çalışıyor tam öğrenemeden alarmın sesine uyanıp esimi işine yolcu ettim :D bunlar hep burada okuduklarimdan bilinç altıma yerleşmiş :D

8 Cevaplar

+1 oy
(3,674 puan) tarafından

• :DHahahaha ben Bi keresinde ruya halinde eşime tokat atıp sinirle bişiler söylemişim ama hatırlamıyorm bunu yaptığımı eşim bakmş cidden uyuyorum uyku halinde yapmışım ses etmemiş yoksa büyük kavga çıkardı artık ne gördüysem :D
tarafından
Ayy iyi ki ben o sinirle kalkıp tokat faln atmadım çünkü aşırı bagiriyordum:))
-Reklam-
0 oy
(1,719 puan) tarafından
Olabilir böyle şeyler rüya işte bnde kaç defa gördüm Allah korkusu olan yapmz ole bi hata hayrlara vesile olsun 
tarafından
Amin canım kim ne yaparsa kendine yapar canım bana bisey olmaz olan kendine olur
tarafından
Kız bu da bir şey mi bir ara eşimin sarışın bir eşi olduğunu gördüm üçümüz de yataktayiz ve eşim o kadına dönüp sarılıp uyuyo nasıl bozuluyorum. Sonra bir ara yine başka biriyle de evli kumam hamile gelmiş bana diyor ki eşim hamile kalk evi toparla temizle o yapamaz Falan. :))) Bir ara da gördüm az biraz bana benzeyen bir kızla isim şehir oynuyo kıza bir de ipucu falan veriyor her rüyamda da kalkip eşimle kavga etmiştim. Hele o sarışın kadına uyanır uyanmaz tokat yemişti noluyoooo dedi o sarışın fettan kim dedim sabahin 6 ında
tarafından
Kız alarmın sesine uyandım bende hicbirsey demeden ise gönderdim gelince söylerim ama :)
(1,719 puan) tarafından
Hshd bn eşime söyledm sinrlym sana ddm rüya bu bn napim diyor sonra artık dalgaya aldı bugün nasl gördn. Napıyodm sinrlisn diyo :-):-):-)
0 oy
tarafından

Seninki bişey değil ki ben rüyamda eşimi bir kadınla yatakta gördüm üstelik beni görmesine rağmen hala yapıyordu :D

Rüya işte 

tarafından
Ayy öyle bisey görsem kan çıkar:)) rüyam da da katil olmadım demen:)
tarafından
Ama ben burdakilerden etkilenmedim daha önce de gördüğüm oluyordu
0 oy
(888 puan) tarafından
Kiz doğru söylüyorsun bende bu ara aldatildigimi görüyorum galiba bende burdaki postlardan etkilendim
tarafından
Aynen canim biz rüya da deliriyoruz gerçeğini yaşayanlara Rabbım yardım etsin çok üzücü:(
(888 puan) tarafından
Hatta esim i bile etkiliyor um bazen dışarı çıktı gecen gece iş icin adamı sorguya tuttum ispat bile gösterdi hatta noluyo sana sen biseyler denmi etkilendin diye konuştu. İyice paranoyak lastik
tarafından
Hep buradan:))
0 oy
tarafından
Bende geçen aldatılıyordum rüyamda 

Bide kalkıp eşime böyle birşey yaparsan seni boğarım diyordum ikide bir
tarafından
Hahaahaha ben bisey demedim gelince diycem ama gerçekten etkilendim rüyadan
tarafından
Insan bikac gün etkisinde kalıyor: )
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Ben piskolojimi.bozacak postlara girmiyorum mesela şuan hamileyim olumsuz hamile postlara hiç girmiyorum sende rahatsız oldugun şeyleri okuma canım 
tarafından
Aslında çok etkilenmiyorum ama bilinç altıma yerleşiyor sanırım
(1,421 puan) tarafından
Haklısın bnde kadına şiddet gördüğümde tahamul edemiyorum üzülüyorum
0 oy
tarafından

Aman rüya iste kız bende rüyamda eşimi aldattığımı evden kaçtığımı gördüm Allah yazdıysa bozsun Allah korusun aman takılmayın rüyalara :D

tarafından
Bazen eşim de benim onu aldattigimi görüyor tövbe Allah korusun :)
tarafından
Allah korusun yazdıysa bozsun haramdan çok korkarım
0 oy
tarafından
Burayı azalt eloooo
tarafından
Bağımlısı oldum esmos :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,495,893 soru

24,437,166 cevap

352,962 kullanıcı