Benim en sinir olduğum konu birisi post açdığı zaman yorum yapıp yardımcı olmaya çalışıyoruz ancak bir cevap verme zahmetinde bulunmayıpda insanların vaktini çalanlar varya hahh işde buna ifrit oluyorum
Aman ister yazsın ister yazmasın keyfisi bilir :D benim en **** olduğum kişisel postların kapatılması burda ya
Aldatma en çok sinir olduğum konu
Eşinin her b*kunu anlatanlara sinir oluyorum, yok işte uygunsuz video izledi bilmem ne höff yani
Benim en sinir olduğum ben yorum yaparken başka birinin gelip benim görüşüme yaptığım yorumun altına zıt olarak yorum yapması. Başka yer yok sanki
haklısın.
benim en sinir olduğum mantıksız da olsa sorulan sorulara ters cevap verilmesi. bazen benim aklıma da slk saçma sorular geliyo terslencem diye soramıyorum
Ayy benmde aserenler girmesin başlığıyla acılan postlar yani burda herkes hamile yada emzikli ne olursa olsun nefis bu asermese bile yemesi lazım bildigim kadarıyla. Madem aserme durumu olacak açılmasın o zaman
1. Ultrason kağıdı atip cinsiyet nedir diyen.
2. Aldatma
3. Post acip soru soran kişiler illaki sorularına cvp istiyorlar belki bilgimiz yok o yüzden cvp veremiyoruz.
4. Burda kendini bir sey sanıp çok bilmişlik edenler.
5. Kendini üstün sananlar
6. Bir şey bildiğini sanıp aslında bilmemesi
7.Burda çok fazla on yargılı olanlara
Onun dışında şimdilik bu kadar
Kaynanalarini sevenleri sevmiyorum
Aynı post arka arkasına açılması bide dha sonra söyleyince başka Bi post açıp tartışma çıkarmaya çalışmaları
Benim de birine cevap veriyorsun altına bi dünya insan sana muhalafet olmak için yorum yazıyor senin cevabının altına herkes kendi görüşünü bildirmekte özgür değilmiş gibi kendi düşüncesini kabul ettirmeye çalışmaları benim hiç hoşuma gitmiyor.sinir oluyorum bir fikre katılırsan + oy verir geçersin farklı bir fikrin varsa kendin cevap yaz benim cevaba ne musallat oluyorsun demek geliyor içimden bikac dediğimde oldu.ay ne doluymuşum allah razı olsun içimi dökme fırsatı oldu
Burada eşinin tarafına hakaret edenlere çok sinirleniyorum
Birde kendi çocuğuna sabrı kalmayıp bursa saçma sapan şeyler yazmaları sinirimi bozuyor bir ara bir tanesi ağzına bir tane çarpxam o olacak hibi Bir şey demişti çok sinir olmuştum
1,493,552 soru
24,402,233 cevap
350,225 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın