İyi aksamlar kızlar derleselim azicek:)
Biraz uzun olabilir sabırla okuyuverin
Ben gezmeyi yaşamayı insanlarla diyalog icerisin de olmayı seven biriyim fakat eşim tam aksine insanlar konuşun da çok seçici herkesle bağ kurmaya gezmeyi sevmeyen yaşamayı bile pek sevmeyen birisi yani evij içerisinde ilgili oğluma karşıda bana karşıda güzel vakit geçiririz sinema günlerimiz bile vardır mesela oturup karşılıklı sohbet muhabbet edebiliriz eve gelen gidene asla karışmaz benim gezmeme asla karışmaz gece yıl oğlumla başbasa şehir dışına bile çıktık denize gittik vs cebime paramızı koyar biz gezeriz oğlumla ben sana güveniyorum gidip gitmeyecegin yeri benden daha iyi bilirsin der her zaman ailesine karşı beni savunur mesela şehir dışında çalışıyor gidip arkadaşımda bile kalırım bu arada eşinden ayrı arkadaşım o gelir bende kalır babaligina çok iyi bir babadır maddi manevi asla esirgemez aileme saygılıdır evine sorumluluğunu bilir mesela ben aylık elektrik su vs ne gelmiş hiç bilmem kendi halleder herşeyi yeme giyme vs asla esirgemez sevdiğini hissettirir ama gel gelelim ki kolay kolay bir yere gitmek istemez kendi tek çıkıp gezer kavga edecek kendide çıkmıyor evden bildiğiniz ev kuşu ulan arkadaş hicmi için sikilmiyor tek bari cik dolaş için açılsın diyorum ben evimde rahatım diyor tam bir boğa burcu erkeği ama bana çok büyük sorun geliyor ben ailece çıkalım gezelim birşeyler yapalım istiyorum kavga dövüş bazen gönüllü ayda yılda bir çıkıyoruz ve ben bu durumdan çok yoruldum sırf bu yüzden ayrılığı bile düşünür hale geldim bencillikmi yapıyorum diyorum ama bir eş olarak yanimizda olsun istiyorum aileyiz sonuçta geçen yıl 2 gün başbaşa tatile gittik oğluma ablam baktı mesela ama işte ben gezmeyi çok sevdiğimden mi yetmiyor bana bilmiyorum bir uere gidelim şuraya gidelim yok sen gideceksen git yoruldum bu durumdan çok sorgular oldum keşke sırf bu yüzden evlenmeseydim diye çünkü bu konuda çok ama çok farklı dünyaların insanlariyiz
Haklısın da değilsinde bilemedim
Burda o kadar çok post okuyoruzki bu post bana garip geldi evet sürekli yanında olmaması anormal bir durum bunu eşinle konuşabilirsin o ayrı ama ayrılmayı bile düşündümu okuduğumda şok oldum buradaki postları hiç okumadın snrm sen
esin ayni esim ben aslan o oglak hic sevmez ama bana illa ki uyar. görev gibi hatta bazen evde oldugu gun sorar bugun bir planin var mi yada nereye gitmek istiyorsun diye ama ben demesem hade diyip gitmez yani. ama kizim boga disardan getirenmioz. ben sasirdim
1,486,281 soru
24,298,930 cevap
343,937 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın