0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Kızlar 34+5 günlük doğum yaptım 1 aylık bebeğim hem emiyor hemde mama takviyesi alıyor Aptamil prematil kullanıyoruz Bebelac Golda geçmek istiyorum ama bir süre daha bunu kullansami bilemedim kilo biraz daha toparlarmi yoksa diğerine geçeyim mi Bebelac Golda toparlamasina yardımcı olur mu teşekkür ederim 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bıze cok ıyı gelmıstı bebelac gold hem gaz yapmadı hem kılosu ıyıydı
-Reklam-
0 oy
(6,849 puan) tarafından
33+5 doğum yapmıştım hipp combiyotik ile destekledm Cnm günde bir kere verirdim. Sürekli mama değişimi iyi değil eğer durumun varsa devam et aynı mamadan
(24 puan) tarafından
Yok takip altındayız zaten çocuk nörolojisine gittik ilk dogdugunda bı problem çıkmadı ama 1 ay sonra tekrar istedi haftaya gidicez aynı zamanda o gün çocuk kardiyolojisjne gidicez 2 inci ayinda da çocuk gelişimine
(6,849 puan) tarafından
6. Ayda işitme testi mi ne vardı zorunlu devlette yapılması lazım idi. Bebeği zar zor hastanede uyuttum hatta gece de uyutmadm uyusun die doktorların gecikmesinden uyandı etti 3. Ye goturmesm kızdım çıktım mesela :(
(24 puan) tarafından
İşitme testine girdi çok şükür ondan geçti evet uyumasi gerekiyor
(6,849 puan) tarafından
Hayır hayatım dediğim o değil bizde geçtik bu prematüre doğan bebeklerde 36. Hafta altına zorunlu 6. Ayda yapılıyor
(24 puan) tarafından
He anldim canim hakkinmizda hayırlısı olsun tekrar çok gecmis olsun size
0 oy
(6,078 puan) tarafından
Aptamil çok gaz yapmıştı bizde 10 gün kullandık sadece hemen kestim sonra 
(24 puan) tarafından
İyi yapmisiniz ama bizimki küçük doğduğu için toplanması lazım diye takviye veriyorum ben
(6,078 puan) tarafından
Sütünüzün yettiğini hissedince mamayı kesin çünkü gerçekten en çok kiloyu anne sütü aldırıyor
(24 puan) tarafından
Şuan sadece anne sütüyle doymuyor mecbur veriyorum aslında elimden geleni yapıyorum artırmak icin
(6,078 puan) tarafından
Bolca emzir bol su iç ve dere otu ye hem sütün tadı güzelleşiyor hemde arttırıyo
(24 puan) tarafından
Dere otunu duydum yarın eşime aldircam teşekkür t

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,454 soru

24,415,124 cevap

351,205 kullanıcı

...