0 oy
96 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (54 puan) tarafından
Arkadaşlar bu ilaçı kullanan varmı .. Diaformin ilacı polikistik over var bende iyi gelir mi ve hamile kalabiliyormuyum bilginiz varmı bu konuda

2 Cevaplar

0 oy
(3,422 puan) tarafından
Polikstiği tedavi edecek ilaç yok maalesef, klomen flan veriyorlar genelde yumurtlama takibi için yazdığın ilacı bilmiyorum 
-Reklam-
0 oy
(537 puan) tarafından
Bebeğim bırak ilaci bende 7seneye yakin pkoluyum evlendim cocugum olmadi birsuru takip falan aşılama falan yapildi olmadi ustune stres siddet falan derken bosandim 5sene sonra tekrardan ikinci evliligimi yaptim hastaneye gittim doktor hala pkolusun dedi ilac verdi kullanmadim eve geldim aksam niyetledim gece kalkip namaz kilip tesbih cekecegim rabbime sigindim Perşembe gecesi 313tane Ayetel Kürsi okudum niyet ettim yattim gunluk rutin namazlarimi kildim ozellikle sabah namazi sunnet ve farz arasinda 31tane fatiha suresi okudum niyet ettim ilk ay denedim olmadi rabbim daha cok istiyor demekki dedim kalbimi bozmadim ikinci ay devam ettim bi aksam asiri tansionum düştü dedim stres yaptim ertesi gun aksam namazini kiliodum seccadeye bayilmisim tansionum 8/4 hemen esim hastaneye yetiştirdi iki gundur tansionu düşüyor demiş doktor esiniz adetlimi demis hayir daha 5gun var adetine demis hemen test yapmislar bana bi serum kendime geldim odaya gittik doktor ne dedi biliyomusun sizin ufaklik annesine yaramazlik yapio hamilesiniz dedi sevincten ciglik attim rabbime sığın bitanem dedigimi mutlaka yap ins nasib olacak
(54 puan) tarafından
Allah bağışlasın ..♥️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 302 göst.
4 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mirahggbbm (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 126 göst.

Kategoriler

1,471,429 soru

24,098,871 cevap

332,263 kullanıcı