Benim önceki evimde de bundan daha büyüğü gelip gelip cama yapışıyordu korkumdan cam açamazdım hiç sürekli klima açık olurdu çamasır sermeye çıkmaya korkardım bu evimde de geçen eşim nöbette kocaman Bi tahta kurusu böcek girdi ben de ışığı söndürmüşüm çocugu uyutmaya çalısıyorum Bi baktım perdede kocaman Bi karartı ordan oraya uçuyor eşime attım ne dese beğenirsin öldür yoksa eve gelmem tüh senin kalıbına dedim kendisi böcek türevlerinden çok korkar çünkü o an analık damarlarım zirveye çıktı Bi elimde ilaç Bi elimde terlik bıraktım çocugu uyutmayı kalktım böceği haklamaya ama Bi kamera olsa da beni çekse ben ilaç sıkıyorum böcek üstüme uçuyor hızla evde ordan oraya koşuyorum çığlık çığlığa sonra ya çocugun üstüne giderse diye geri dönüyorum Bi daha savaşa başlıyoruz neyse en son yatak odasının kapısında yakaladım bunu ilacın etkisiyle çok az yavaşladı vurdum terliği akıttım pekmezini eşim de mesaj yazmıs öldürdün mü ona göre geleceğim diye yok gelme sen arkadas olduk bereber yaşıyoruz dedim ona da
Bizim eve hergun giriyo hemde daha büyüğü kanki oldum artık ben
1,487,063 soru
24,310,166 cevap
344,699 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın