Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kızlar eşime karşı çok tepkili ve saldırgan oldum :(
0
oy
274
göst.
20 Temmuz 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Onun benimle ilgilenemesi beni çileden çıkartıyor kızlar vallahi çok seviyorum ama böyle davranınca öldüresim geliyor. Tahammül edemiyorum beni görmezden geldiğinde. Bilmiyorum neden böyle oldm.2 yıldır evliyiz tartışmadan sonra Mesela bişye kırılırım asla gelip özür dilemez veya gönlümü asla almaz. 1kere çiçek alıp geldiğini bilmem. Evlendpimzden beri hiçbir özel günümüzde ben hepsinde aldığım halde o hediye almadı ya hediyesijde de değilim. Sadece ben bu konuda onu düşünürken o neden bana karşı ihmalkar. Ve bu beni çok etkiliyor kötü birine dönüşüyorum gün geçtikte saldırganlaştım umursamaz davranıyorum sinirlerim hat safhada. Ve beni bu hale getiren de kendisi... Benden şikayetçi. Mesela herşeyi çalışmak zannediyor. Bi gezmesi yok Cafesi yok elenmesi yok tatili yok. 20 yaşındayım 3aylık oğlum var. Ve gencim yani benmde ihtiyaçlarım oluyor gezmek vs ama o benmle hiçbir şey yapmak istemiyor. Dün ona sen kocalık mı yapıyorsun sanki yaptığn tek şey çalışmak aklım fikrin hep para birazda bizi gör dedim. Sen ne yapıyorsun ki dedi kadınlık görevini yapmıyorsn. Yaptığn tek şey yemek yapmak evi temizlemekten dedi. Cok ağrıma gitti. Kalkıp birden saldırdım ya kendimi tutamıyorum beni suçluyor herşeyde. Suçluluk psikolojisi uyguluyor bana. Sabaha kadar ağladım bana mısn demedi. Beni görmemezliği beni mahvediyor :(((
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
2
Cevaplar
0
oy
20 Temmuz 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Canım okudum tek tek. Erkeklere hatta eşlere söylenmemesi gereken sözler var. Adam değilsin,erkek değilsin,kocalık yapmıyorsun.
Kendini birdaha adam,erkek hiss etmesi için başkasının iltifatını ararlar
Yazdıklarında da haklısın
20 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Normal zamanlarda yorulurm biraz cocupa bak derim ne yaptın ki sabahtan akşama kadar yatıyorsun diyor. Bende o yüzden dedim sen ne yapıyorsun kocalık sadece bu değil dedim. O nasıl öyle hissediyorssa bende öyle hissediyorum. Kadınlk yapmıyorsn diyor. Allah var yukarıda nasıl söyler bunu. Bide işin kötüsü pişman da olmuyor sonradan. Dediklerim arkasndaym dlyor. Çok yıprandım öyle böyle değil. Evlilik bumuymuş diyip kendime bela okuyorum sadece
20 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ben de aynı kelimeleri kullandım. Ne kadar üzücü durum biliyorum. Bizdede tersine .
Gidib bir yerde çalışmaz, sabahdan akşama kadar arkadaşlarıyla gezer. Gez toz hayatı. Para bedava geliyor. Hazıra dağ dayanmaz . Sadece o iş olunca kocalık yapıyorsun. Babanın verdiği parayla karına bakıyorsun diye dedim
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
20 Temmuz 2022
Hosmerim
(
3,025
puan)
tarafından
cevaplandı
Severek mi evlendin genceciksin maşallah bu yaşında sinir hastasi yapma kendini canim olan sana olur sakin olmaya çalış. Tamam haklısın tabi ama birbirinizin dilini anlamanız uzun sürebilir hemen çocuk oldubide sanirim
20 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Evet 21 olucam ağustosta. Eşimde 24
3aylık oğlum var. Severek evlendik ama öyle böyle değil birbirimiz için ölürdük. Ama Bi soğukluk var anlamadığım. Eşimin öyle saçma davranışları oluyor ki. Mesela şaka yapıyor ama Eşşek şakası oluyor. söylenince de kötü ben oluyorum. Ne olursa olsun hep bni suçluyor. Kavga ederiz senin yüzünden oldu diyor kapıdan sinek geçse senin yüzünden geçti diyor o derece yani. Psikolojim hiç iyi değil farkedebiliyorm artk. On çok seviyorum Bi yandan da nefret ediyorum. :((
20 Temmuz 2022
Hosmerim
(
3,025
puan)
tarafından
yorumlandı
Dolmussun canim bı kadın için anlaşılmamak çok zor birşey. Çocuğun da var biraz kendi halinde sakin kalmaya calis belki çok çok sevgi yerini başka şeylere bırakıyor buda acaba dedirtiyordur sana. Ona bı mektup yaz lütfen oku benim için de duygularını çok uzun yazmadan kendini ifade etmeye çalış olmassa. Bazen iletişim kurmak çok zor ama dalgalanmalar olur evlilikte bunu kendin için daha sakin halletmeye çalış zaten hicbirsey zorla gitmez iki kişi iterek gidicek canjm Allah bağışlasın evladını size.
20 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Allah razı olsun canm. Mektup değil de günlük tutmuştm orda eşimle ilgili çok duygusal Bi yazı yazmıştım bikaç sayfalık hepsini okumuş. Yani aklı başında biri okusa karısını üzdüğü için kahrolur kendine çeki düzen vermeye çalışır,ama eşim geldi bu ne biçim yazılar ne saçmalamışsn diyip durdu. Ne yapsam olmuyor. Artık beynimle oyun oynuyor bu adam. Psikoloğa mı gitsem diye düşünüyorum sadece sakin kalmamı sağlaması için. Çünkü kocam beni canavara dönüştürğyor :(
20 Temmuz 2022
Hosmerim
(
3,025
puan)
tarafından
yorumlandı
İçindeki öfkeye atmaya çalış , inançlı birimisin bilmiyorum ama hergun süreler oku biraz sakinlestiricektir Allah'a sigin dünya insanı bazen daralttiginda Ona yönelmek iyi geliyor inşirah süresi oku bolbol Allah yardımcın olsun ama mutlaka kendine iyi gelecek şeyler yap biraz odak noktadan esini çıkar
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
0
cevap
63
göst.
Bagirsak tepkili alerjik bebek anneleri
14 Mayıs 2022
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Bizanneyiz
(
251
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
7
cevap
739
göst.
Kızlar saldırgan köpekleri nereye şikayet edebiliriz?
8 Ağustos 2024
Diğer
kategorisinde
Elif21
(
2,645
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
18
cevap
817
göst.
Cocugunuz saldırgan olsa misafirlikte serbest mi birakirsiniz yoksa yaninizds mi oturtursunuz
27 Eylül 2020
Diğer
kategorisinde
Emine S
(
18,756
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
12