0 oy
4,146 göst.
Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından
Kızlar geçenlerde bir yerde duydum şimdi insanlar sevmediği kişilerin WhatsApp durumlarına bakmıyorlarmis yani tepki olarak hiç aklıma gelmemişti benimde bir yakınım var ondan sonra dikkat ettim hiç bakmıyor değişik geldi iki üçtür bakmıyor ama WhatsApp a giriyor eminim yani sizde böyle şeyler yapan var mı yakın çevrenizde 

51 Cevaplar

0 oy
(1,724 puan) tarafından
Bende öyleyim sevmedikleri ne bakmam eltimkini açtım bakmadim bir şeylerle uğraştım albüm gibi paylaşmış zaten maksat bakmadı demesin benimki bakmış görünmek bakmak deil
(60 puan) tarafından
Himm anladım canım
-Reklam-
0 oy
(904 puan) tarafından
Ben hicbirine bakmiyorum cok cok nadir bakarim .. oda sevdikleriminkine
(60 puan) tarafından
Himm tepkisel yapıyorsun yani
(904 puan) tarafından
Tepkiselde degil sacma sapan paylasanlari bildigim icin hic bakma geregi duymayisimdan
0 oy
(848 puan) tarafından
Ben de durumlara bakmam, bakılmalı mı? 
(60 puan) tarafından
,¯\_(ツ)_/¯
0 oy
(15,018 puan) tarafından
Ben de duruma bakmam. Durum paylaşmam da öyle. Ana trio miymiş bu
(60 puan) tarafından
Öyleymiş canım bende yeni öğrendim şaşırdım yani saçma bence
0 oy
(634 puan) tarafından

Ben kimsenin durumuna bakmıyorum o zaman tüm rehber beni kendilerini sevmiyor diye düşünür ki :D

(60 puan) tarafından
:-)kız bir arkdasta gördüm işte kayınvalidem görümcem için dedi ondan dedim bende saçma yani bencede ben bakarım hiç ayırt etmem müsait olursam tabiki oda
0 oy
(3,400 puan) tarafından
Bende bakmıyorum en sona alıp gizliyorum pekte önemli değil benim için bakıp veya bakmamak bazen sırf ben goriyim diye durum atiyorlardi şimdi istedikleri kadar atsınlar bakalım 
(60 puan) tarafından
Güzel taktikmis :-)
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Nerden biliyorsun başkalarına baktığını? Bende Instagram'da hikaye bakarım ama WhatsApp durum bakmak alışkanlığım yoktur kimseye tepki falan da değil 
(60 puan) tarafından
Başkalarına bakıyor demedim zaten WhatsApp a girdiğine eminim dedim iyi okuyun
0 oy
(6,721 puan) tarafından
Belki sona almıştır ondan görmüyor 
(60 puan) tarafından
Olabilir canım
0 oy
(313 puan) tarafından
Biri bana ya da genel laf sokucu bişey paylaşıyosa açmıyorum merak etmiyorum bi de genelde merak ettiklerime bakıyorum öyle fotoğraf falan atmışlarsa kıskançlık falan değil yani bazen aklıma bile gelmiyor orayı açmak sürekli WhatsAppta olsam da bakmazsa bakmasın canım boş ver yani takılacak bir şey değil 

En son bilerek 3 4 gün önce tartıştık yazmadı bi arkadaşım sonra bana özel bi durum paylaşmıştı mesela onu açmadım annemde de numarası var onda görünmüyordu ordan anladım ortak arkadaşımızda da görünmüyodu bana özel eminim laf sokacak niye açıp canımı sıkayım ki 
(60 puan) tarafından
Anladım canım ben pek bilmiyorum Instagram kullanmıyorum Facebook kullanmıyorum yani WhatsApp kullanıyorum oda bilmiyordum durumama bakmamanin trip olduğunu o yüzden merak ettim
(313 puan) tarafından
Herkes aynı değil aşkım dediğim gibi illa trip değildir
(60 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Bende bakmıyorum bi 10 kisiye yakın. Az kaldı sıçmaya gidiyorum diye atacaklar 
(60 puan) tarafından
:-) kesinlike katılıyorum
0 oy
tarafından
Bende bakmam sevmediklerime sona alirim atsalar bile gormem yani
0 oy
(456 puan) tarafından
Sürekli durum atan herşeyi atanları sessize aldım bakmıyorum onlara 
(60 puan) tarafından
Himm anladım canım
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Ben okundu bilgisini kapattım. Ne benim durumlara bakanları görüyom ne de benim baktıgımı kimse görüyo
0 oy
(2,898 puan) tarafından
Benim durumlarına da bazen bakmaya biliyorlar ama sorun etmem ben 2 kişiyi gizlemisim birisi tiktoktan çok şeyler paylasiyo diğeri de yediği içtiği herşeyi paylaşır  bı kişiyi de tamamen rehberden sildim yani çok kişiler varda watshapta durumunu gizleyecegim yedikleri herseyleri atarlar yine muhabbetimiz var diye neyse diyorum
0 oy
(3,158 puan) tarafından

Bugun de kendime dert bulmusumdur :D

(60 puan) tarafından
Sorma gözüme uyku girmiyor :-D
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Önemsemediğim gereksiz kişilerin durumlarına bakmam evet. Tabiki görmediklerimde oluyordur her dk durum takip etmiyoruz sonuçta bu kimseyi sevmediğimiz anlamına da gelmiyo. Bazen denk gelmemişte olabiliyo
(60 puan) tarafından
Benimki öyle birşey değilde çok uzun şimdi anlatmak zor olur cevabınız için teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Genelde ben bakmıyorum hele ki bir görümcem var aynı resimleri koyar.en az 20 resim oluyor bakmıyorum..cihazın hafızasına düşüyor ordan bakıp silerim ;)
(60 puan) tarafından
:-)oda abartırmis
0 oy
tarafından
eltim yeni evlendigimizde bakmiyordu. aramizda hicbisey gecememisti halbuki. inan 1 seneye yakin bakmadi fesatligindan. 
(60 puan) tarafından
Yaaa ben bunu anlamıyorum işte ne mesaj vermek istiyo ben seni önemsemiyorum mu
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Benim esim durumlarin hocbirine bakmaz orda yigili kaliyor arada acip ben bakarim 
(60 puan) tarafından
Benimki de öyle de benim bahsettiğim farklı birşey
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Evt ben samimi olmadığım yada sevmediğim insanlarn durumlarına bakmıyorum
(60 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim cevap için
(1,391 puan) tarafından
Rca edrm :)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 273 göst.