0 oy
615 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (446 puan) tarafından
Derlerdi pek inanmazdım ben anneciydim çünkü ama benim kızım hiç bana gelmiyor hep babası ile olmak istiyor üstelik 1 yaşında şimdiden böyle benim uyutmamı istemez mesela babasının kolunda uyur evden cıkıcak olsun ağlar paralar kendini üzülmeli miyim biraz da bana yakınlık gösterse iyi olurdu :( 

14 Cevaplar

0 oy
(9,232 puan) tarafından
Oo 3 aylıkken basladı bizimki
(446 puan) tarafından
Ay o sıralar allahtan biraz beni seviyo gibiydi :D
(9,232 puan) tarafından
Suan gör hele 11 aylık olcak annemi gördü daha baba ya da bakmıyor bi değişik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zaman zaman değişiyorlar canım babasını pek göremediği için yapıyordur benim büyük oglum babaya kücük bana düşkün 
(446 puan) tarafından
Ah bakalım senelik tatilde nasıl olucak
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Babaya düşkün ama benim nedense çok hoşuma gidiyor oğlumda bana düşkün 
(446 puan) tarafından
Ay bizde şuan tek cocuk olduğu icin paylaşamiyoruz
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Benim kizim da 2 yaşında camlarda bekliyor babasını sabah uyanır uyanmaz anne baba yok Diyor baba demiyo baba yok diye ağlıyor eve gelir gelmez yapışıyor ayaklarına baba diye hiç ama hiç benle yana değil hep babacı 
(1,315 puan) tarafından
Kızlar aşırı babacı ben memnunum bu konuda sikayettim yok açıkçası çünkü kendi babamdan hiç kizim kelimesini duymadım...
(446 puan) tarafından
Öyle mi çok üzüldüm :( beni babam büyüttü diyebiliriz bencede baba kız ilişkisi çok özel
(1,315 puan) tarafından
Kızımla eşimi görünce imreniyorum bazen yaşamadıgim için ama şimdi kizim yaşayınca görüyorum ne kadar özel olduğunu  :)
(446 puan) tarafından
Hayat işte artık gerçek ailen ile mutluluklar canım eskiden kalma kötü anılar ile kafani yorma :)
(1,315 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim :)
0 oy
(291 puan) tarafından
Benim kızımda öyle babasını gördüm benim pabuç dama :) kız ne var bunda üzülecek.. Kız cocukların ın ilk aşkları babaları olur :) 
(446 puan) tarafından
Kız napayım hic benim kolumda yatmadi ben opsem agliyo babasi opunce aglamiyo :(
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Kizim babasinda sakinlerdi simid 7 yasinda ikimizede duskun ama en cok babanneye duskun oglum oldu dogdugundan beri bana duskun herkes farkediyor 5 aylik simdi kizlar babaya oglan anneye derlerdi de inanmazdim ;)
(446 puan) tarafından
Oh ne guzel iki meyveyide tattirmis rabbim
0 oy
(53,736 puan) tarafından
bana düşkün hala daha benimle uyur illa benim yakinimda olacak beni gorecek babasi evdeyse mesela uyurken oda bizimle yatacak ama bana sarilacak☺️☺️☺️ hep anne diyo babannevdeyken baba de diyorum yine anne diyo☺️
(446 puan) tarafından
Yaaağ çok şanslısın bence :))))
(53,736 puan) tarafından
evet cok hosuma gidiyo bana düşkün olmasi ama bazen yoruyo surekli anne anne deyince babasi evdeyse sinir basiyo onun yanindan bqnq sesleniyo ☺️
(446 puan) tarafından
Seslensin ya keske biraz benim kizimda boyle olsa inan babasinin kucagindan alinca canı çıkmış gibi ağliyo babasi çok mutlu ama ben değilim :D
(53,736 puan) tarafından
oylede zor ya benimki dört yasinda hala bensiz uyumaz bu aksam baban uyutsun derim hayir sen uyutcan der babasinida toplar bazen bikar babasini kovar ☺️☺️☺️
(446 puan) tarafından
Ahaha cimcimeye bak ya ❤
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Kızım da oğlum da bana daha düşkün bende babama düşkünüm 
(446 puan) tarafından
Sen de şanslisin :)
0 oy
tarafından
Benim daha ayır edemiyor
(446 puan) tarafından
Kaç aylık :)
0 oy
tarafından
Ah ah sen gel bizi gör babasının yanında ayrılmaz . Sabah 5de kalkıp işe gidiyo kızımda uyanıyor ağlıyo bir saat .daha 1bucuk yaşında 
(446 puan) tarafından
Ay niye böyleler benim kızımda öyle sanki 9 ay babası taşıdı  :(((
tarafından
Taşımadı ama her gece babayı gördü ler:) normal yani
0 oy
tarafından
8 ve 3 yaşlarındalar kızlarım onlar da babacı değişmez kural gibi birşey
(446 puan) tarafından
Ay ikisi birden mi babacı çok kıskanırım :D
0 oy
(14,147 puan) tarafından

Benimde oğlum küçüklüğünden beri babaci düşse baba diye ağlardı 3 yasina girecek hala öyle evde birgunde geçen seniseviyorum cümlesini sayamiyorum erkekler anneci olurmuş ama:ermm:

(446 puan) tarafından
Aaa senin şansına demek arkadaşımin oğlu var anasınin paçasından ayrılmaz hiç :D
(14,147 puan) tarafından
Benim arkdslariminkilerde öyle ama benimki küçüklükten beri babaci evde aşklarını gor seni sevyrumlar havada ucusur
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Iki kızım var ikiside babacı nasıl kafam rahattı oğlum oldu tam bir anneci ağlarken de sürekli anneeeeaaaaaa anneeeaaaaaa ağlar yavrum birazda baba diye ağla nolur ki diyorum gözüme bakıp anneeeaaaaa diye çığlık atiyo "D hsksjsjshjsjsjsjdjd 
(446 puan) tarafından
Sevilmek için erkek doğurmayı beklicez demek :D
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Benim büyük kızım değil de küçüğü çok babacı. Babasının geldiği görür camdan çığlığı basar babası eve girene kadar. Bide aba aba diye bağırır. Babasına aba diyo :))
(446 puan) tarafından
Aba mi ay çok tatliii ❤️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 216 göst.
23 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 695 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 548 göst.
3 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 235 göst.
12 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ulvi_m (17 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,732 soru

24,020,296 cevap

328,192 kullanıcı

...