Eşim korunuyordu o gece is bitti bi baktık yırtılmış bn hemen olduğum yerde ziplamaya basladim cunku bebegim daha 13 aylikti hemen duşa girdim sanki ne faydasi olcaksa. Çünkü akintim vardi yumurtam catlamis ozamana denk geldi zaten panik oyuzden yaptim. Adet günüm geldi çattı 2-3 gün gecikti test yaptim pozitif. Smdi besiginde 7 aylik oldu bebegim uyuyor
Hic beklemedigim anda ogrendim adet olamiyorum diye dr gittim dr kan ver dedi ben 3 aylik korunma igmesi almistim onu ilk kez yaptircaktim dr kan ver snr yapilir igne dedi kan sonucuna bi baktim bhcg 145 bin kusurlerde geri gittim baska hastsneye 8w5 gebeyim şok yaşadik dogurdum 4 aylik oldu şimoşum ama nasi oldu daha anlamis degiliz hem condom hem geri cekilmeyle korunuyoduk bide sonuç şu kii hic bi yontem korumuyo korunmanin tek yolu eşden uzak durmakmis bunu anlamis teyit etmis olduk
Bi defadan bişey olmaz dedim
Meğer iki aylık hamileymişim 3.bebem şimdi delikanlı oldu maşallah
6 yildir camasir ipi misali sarkioz: D kaza maza yok. bende onlari cok merak ediom. 5 yontemle yine nasil basariolar acaba. ha bu arada tek seferde hamile kalirim oyle de biriyim elhamdullilah
Bizim ikinci evliliğimiz. Bı ara eşimle çok sorun yaşadık . Ayrılmaya karar verdik . 1 hafta ayrılıktan sonra dayanamadık geri barıştık. O gün eşimle hasret giderirken o an tutmadı kendini eee özlemişiz sonucta genciz hahdhee :)) Çok kızdım sinirlendim . Amaaaan sende millet senelerce uğraşıyor ilk atışta tutarmi dedi 15 gün sonra öğrendim ki hamileyim .. bir kereden bişey olmaz çocuğu diyorum buna ) 12 haftalik olduk bile .
1,488,210 soru
24,326,908 cevap
345,527 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın