0 oy
183 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (48 puan) tarafından
Kizim surekli benimle ilgilen benimle oyna bulasik yikamaya gitsem anne gel diye agliyor sıkıldim bu durumdan siz surekli oynuyormusunuz?

7 Cevaplar

0 oy
(22,917 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sürekli nasıl oynayalım mümkün değil ki. Hem onda yavaş yavaş kendi oyalanmayi öğrenmeli. Bazen oynarım. Bazen oynamam. Sizin bebiş kaç aylik
(48 puan) tarafından
3 yasinda artik sıkıldikca parka indiriyorum orda baska cocuklarla oynayinca iyi oluyo ama her indigimizde parkda cocuk olmuyo
(22,917 puan) tarafından
Akşamüstü parkta çok çocuk olur. En iyi zaman o zaman. Ben kaç gündür goturmuyorum yavrucuğumu. Hasta çünkü. İyileşsin de biz de gitcez inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
öyle canım ama hoşuma gidiyor ☺️
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Sürekli reddediyorsan sana doyamadıgi için olabilir. Uzmanlar diyor ki tamamen kendinizi vererek her gün bir yarım saat oynarsanız o çocuğa yeter. Bazen de oyun isteyince tamam kizim ama alarm kuralım alarm çalınca ise döneceğim de onu da seviyorlar :)
(48 puan) tarafından
Hic oynamiyor degilim cay demletiyorum cay iciyoruz yalandan bebeginin altini degistiriyoruz yikiyoruz bakalcilik oynuyoruz..
0 oy
(12,053 puan) tarafından
Benimki de öyle sanırım bi kardeşi olana kadar bana rahat yok
0 oy
(3,485 puan) tarafından
En azından yan yana yapabileceğiniz şeyler olsa sanırım ağlamaz, sen bulaşık yıkarken o da plastik mutfak gereçleriyle oynasın misal, daha güzeli ona da yıkayabileceği basit şeyler ver, sen işini yapmış olursun o da senle vakit geçirir. Kendi kendine oyalanmasını istiyoruz işimiz varken ama onun gözünden bakarsan bu çok sıkıcı bişey. 
0 oy
tarafından
Benimkide öyle ama hep oynuyorum fistigimla 
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Kaç aylık cnm 21 aylık oğlum da ayni şekilde hiç peşimden ayrılmaz oynarız isim varsa da hadi bana yardım et derim çamaşırı birlikte asarız evi beraber süpürüruz bi oyun gibi oluyo onun için 
(48 puan) tarafından
3 yasinda bazen kafami dinlemeye ihtiyacim oluyor o sirada oynayalim diyor oynamak  istemiyorum sonra iyi anne olmadigimi dusunuyorum elimden geldigi kadar oynamaya iyi vakit gecirmesi icin ugrasiyorum
(1,737 puan) tarafından
Masallah  canım öyle düşünme mümkün olduğunca ilgileniyormussun bak o hissiyat bazen bense de oluyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 491 göst.
16 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Fatma1112 (502 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
11 Ocak 2023 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 491 göst.
19 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde amine.mm (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 657 göst.