0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (165 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar 3 aylık oğlum var doğduğundan beri öğlen 3 4 gibi başlar akşam 10 11 kadar uyumaz ağlar çok huysuz olur ne yapacağını şaşırıyorum o anda uyumuyor bir türlü uykusuzluktan gözleri gözleri kızarsa bile ben eşref saati diyorum bu saatlerine ama gerçekten zor oluyor ya Tavsiyeleriniz varsa alırım 

2 Cevaplar

0 oy
(7,808 puan) tarafından
Kolik atağı canım benim kızım da akşam sekizden sabah sekize kadar ağlar bir damla uyumazdı geçici bir süreç ama insan mahfoluyor.
(165 puan) tarafından
Büyük kızım hasta inan fırsat vermiyor ki akşam kıza ilaçlarını buharını vereyim kriz geçiriyor resmen ya sanırım  bir çözümü yok bekleyeceğiz böyle geçmesini
(7,808 puan) tarafından
Evet canım yani bebek yağı ile masaj biraz sakinleşiyor ama bir dene istersen kolaylık diliyorum sana.
(165 puan) tarafından
Sağol canım benim
-Reklam-
0 oy
(620 puan) tarafından
Kolik atağı maalesef ben kolik müziği vardı kırmızı birseydi ismi unuttum onu açtığım gibi uyumaz ama susardi kolikligi araştır Allah yardımcın olsun çok zor sabır diliyorum cnm
(165 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim canım çok araştırdım kızım da öyle kolikti temiz banyo etmek hayal olmuştu benim için bu bebeğim de öyle oldu ne zaman geçer acaba
(620 puan) tarafından
Cnm 3 aylık kafasını tutabiliyor bir bebeği elinle nasıl tuvalete tutuyorsa öyle 10 dk tut gazı çok kolay çıkarıyor her emzirmede 2 3 defa gazını çıkarsın masaj falan bende işe yaramasti ama kolik bebekler için anne karnı sesleri var YouTube de onları kısık sesle dinletiriyordum ama en önemlisi belli saate ağlaması var ya ondan önce dediğim gibi tuvalette tutar gibi elinle tut öyle alissa 1 2 ayda kurtulursun yok sa 8 aya kadar sürer hatta bazı durumlara göre huy edinir mizmizlik gibi cnm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 124 göst.
19 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Aynurrrrr52 (165 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,066 soru

24,093,694 cevap

331,921 kullanıcı

...