0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

5.5 aylık sürekli ağlıyorum hiçbir şeyden memnun olmuyor sinirlerim tepeme çıktı artık yoruldum bileklerim o kadar çok ağrıyor ki sürekli kucakta taşınmak istiyor elleri hep ağzında hafif bir şişlik de var ama kim bilir ne zaman cikar 

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim kızda 5.5 aylıkken çıkarmıştı sanki eti beyazlamış gibi bellide olmaz çıkarır 
tarafından
Çok şişmiş orası evet beyazlık var acaba ne zaman çıkar sislik olup beyazlık olunca da 8 ayın mı bekler di iş yoksa çıkar mı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sanki beyazlamış canım çıkar yakında inşallah 
tarafından
İnşallah ya
0 oy
tarafından
Biraz beyazlık var ama daha çıkmaz yakın olması için baya dişler belli olması lazım . Bu da uzun süreç sen genede Bi doktora götür çok aglıyo diyodun 
0 oy
(24,602 puan) tarafından
Benimki de böyledi hem kendi elini çok götürüyor ağzına hem de benim elimi çekip götürüyordu 6.5 aylıkken çıkarttık dişi ama öncesine baya zaman çektik sancısını 
tarafından
Şişmiş miydi senin oğlunun dişi de buda öyle çok mutsuz eli ağzında kemirecek şeyler ariyo
(24,602 puan) tarafından
Evet böyle beyazlayıp sişmişti iki alttakiler çıktı şimdi ustekileri zorluyor kaşimaya bazen sıcaklanıyor çoğu zaman huzursuz uyku alışkanlığı falan da değişti ya az uyuyor ya çok uyuyor ama en sıkıntılısı ilk dış çıkana kadar sonra biraz sakinliyor
0 oy
tarafından
Beyazlamış ama pek kabarık değil sanki benim oğlum da 6aylik olduğu gün patlatti bu alt dişini
tarafından
Alt dişi canım
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Ne kadar kutsal görevimiz var,analardan başka katlanacak yok bu bebe büyütme işine valla 

Kolay gelsin tatlım
tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 179 göst.
22 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gurmeanne (769 puan) tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 837 göst.
1 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Tekcocuk (1,966 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
0 oy
1 cevap 337 göst.

Kategoriler

1,478,031 soru

24,191,976 cevap

336,951 kullanıcı

...