0 oy
157 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
Hanımlar selamlar, 

Ben 14 haftalık hamileyim, bulantılarım nedeniyle ilaç vermişti doktor onu kullaniyorum. Bu aralar aşırı halsizlik var ve sürekli uyku halindeyim, ayrı sıcak bi şehirde yaşıyorum havalardan dolayida sürekli uykum geliyor zaten. Ve bu aralar bı bacak ağrısi bel ağrısı da yasamaya başladım gebelikten dolayı sanırım.

Eşimin aileside gezmek için bize geldiler il dışından, şimdi onların yanında rahat oturup kalkamadigim için(kayinpederimde var çünkü )  sürekli odama girip uyuma ihtiyacı duyuyorum ama bu kezde yanlış anlayıp küsüyorlar. Napacagimi şaşırdımm bı akıl verin bana. 

4 Cevaplar

0 oy
(1,450 puan) tarafından
Yanlarında güler yüzlü olun kaynanan görümcen varsa durumu anlat anlayış göstermeliler ya olabilir 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Güzelce anlat kaynananna ve görümcene kusmeleri gereksiz ama anlatmam lazım böyle böyle oluyorum de
0 oy
tarafından
Eşinin ailesinin anlayışlı olması lazım canım ben hamileyken kaynanama gittiğimde kayinpederim hep rahat otur kızım uzst bacaklarıni uykun varsa git uzan çekinme diyordu... 
0 oy
tarafından
Valla kizicaksin bana belki ama hamilelik hastalık değil erken doğum riskim oldu düşük tehlikem oldu 3 tane kaybın olmasına rağmen gelen hiç bir misafire ne sürat astım ne gelmesin diye tavra girdim o insanlar şehir dışından gelmiş elalemin evi dışında oglunda kalmak istemiş biraz idare et cnm haftan çok büyük değil desem kalkamiyo iş yapmakta zorlaniyo diye 
(24 puan) tarafından
Surat asmiyorum zaten ama yanlarında uzaninca kızıyorlar, bende midem bulandiği zaman odama gidip uzanıyorum yarım saat ama o zamanda yanlış anlaşılıyorumm. Ve emin olun mide bulantım o kadar hafif değil maalesef
tarafından
Cnm o zmn bayanlara güzelce anlat yasa eşin arada sana hayatım sen içeri git dinlen kötü görünüyorsun desin belki öyle anlarlar

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 372 göst.
19 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dilaykorkmazoglu (24 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 92 göst.
0 oy
2 cevap 147 göst.
12 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bi garip kul (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 218 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde Periii2 (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,078 soru

24,067,508 cevap

330,457 kullanıcı

...