0 oy
74 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
Hanımlar selamlar, 

Ben 14 haftalık hamileyim, bulantılarım nedeniyle ilaç vermişti doktor onu kullaniyorum. Bu aralar aşırı halsizlik var ve sürekli uyku halindeyim, ayrı sıcak bi şehirde yaşıyorum havalardan dolayida sürekli uykum geliyor zaten. Ve bu aralar bı bacak ağrısi bel ağrısı da yasamaya başladım gebelikten dolayı sanırım.

Eşimin aileside gezmek için bize geldiler il dışından, şimdi onların yanında rahat oturup kalkamadigim için(kayinpederimde var çünkü )  sürekli odama girip uyuma ihtiyacı duyuyorum ama bu kezde yanlış anlayıp küsüyorlar. Napacagimi şaşırdımm bı akıl verin bana. 

1 cevap

0 oy
tarafından
şoyle anlayissiz es ailelerinden nefret ediyorum. daha 3 aylik hamile olan kadinin evinde ne isleri var acaba? gezmelerinden odun verseler ölurler sanki. seni cook iyi anliyorum. daha ileri haftalarda daha cok iyku hali olacak. ama sen de sık sık soyle bunu hamilleigin vermis oldugu halsizlik oldugunu ozellikle. ben biraz uzanayim belim agriyor diye gec yat. alinirlarsa alinsinlar kusura bakmasinlar. benim kayinpederde riskli bi donem yasadigim gunlerde yani hamileligin baslarinda iftara davet etmedim diye küstu. peki kafama taktim mi? aslaa. bosver rahatina bak. 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 53 göst.
19 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dilaykorkmazoglu (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 595 göst.
8 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mervekrvl (982 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 104 göst.
0 oy
2 cevap 156 göst.
12 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bi garip kul (33 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,886 soru

24,175,296 cevap

336,074 kullanıcı

...