0 oy
724 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dün gece sabaha kadar çocuğumun  sesi yetmezmiş gibi birde köpek sesiyle uyandım ben ilk kez duydum köpeğin ağladığını resmen insan gibi ses çıkarıyo sabaha kadar uyutmadı beni şu anda halen aynı sesleri çıkarıyo :ermm:

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayyyy kızzz bişey mi olmuş acaba canımı yanıyor
tarafından
Yukarı çıkıp bakasim varda cocuklar var gerçi kadına bişey olsa falan çevresi hemen arar yani neden ağlıyo anlam veremedim
-Reklam-
0 oy
(341 puan) tarafından
Dogum yapiyo galiba ama kopeklerde aglar evet vardir bi sıkıntısı onun o yuzdn uluyodur 
tarafından
Ben hiç duymamısdim köpeğin ağladığını ulur derler onu biliyorum ama bu bambaşka bir ses
(341 puan) tarafından
Ayyy kiyamam yaaa Hayvanlar insanlardan daha duygulu daha merhametlidir benim dusuncem bu :)
tarafından
Sahibi çok güzel bakıyo ona bişey yapacağını sanmıyorum ama belki başka bir sorun vardır pek bilememde
0 oy
tarafından
Ağlar kayınvalidemlerin köpeği bazen dışarı salarlar geri döndüğünde bahçe kapısı kapalı olduğunda ağlayarak sızlanarak havlar
tarafından
Yaa kıyamam acaba derdi falan mı var çıkıp soracam ama çocuklar var diye gidemiyorum da
tarafından
Yaralanmıştır genelde sokak köpekleri bi yerleri acıyınca öyle ağlıyor ama bilmiyorum
tarafından
Sokak köpeği değil canım üstteki kadının köpeği ona çok iyi bakıyoda bilemedim böyle devam ederse gidip bakıcam yani
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Evet bizim köyde yaşadığımız zaman ağlardı bazen köpekler aynı insan gibiydi sanki
tarafından
Evet o sesi tarif edemiyorum şu anda ama içim gitti ilk aklıma gelen acaba dedim birimi öldü de ağıt yakıyolar meğerse köpekmiş
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Kaynanamgil inde war bi ses cikartyo ezan okunurken resmen eşlik ediyo uluyo  habire öyle bisey miydi ki
tarafından
İnsan ağlaması gibi hani böyle birisi ölürde ağıt yakılırya öyle bişey
(3,529 puan) tarafından
Allh allh ağlar blki oda can
tarafından
Neyse bekliyorum eğer devam ederse bakarım yukarı çıkarda eşim gelince
0 oy
(532 puan) tarafından
Ayyy kiyamam ya kiz biri biseymi yapti acaba   bebde iki defa denk geldim oyle  kopegin aglafigina kopek aglamasina pek iyi demiyolar ya   
tarafından
Canım üst komşunun köpeği uzun zamandır o köpekle yaşıyo yani bir kötülük etceni sanmam ama devam ederse mutlaka bakarım ben bilmem hiç köpeğim olmadığı için nedeni nedir
(532 puan) tarafından
Bilmiyomki kuzum bizimde kopek yok ama evlenmedne kbce annemlerin evde iki kere denk gelmistir  insallah biseyi yoktur neyse  kiz rahimr bebis nasil  ya  ♡
tarafından
İyiyiz  canım cumartesi 40 ımız çıkıyo kısmetse belki yine foto atarım
(532 puan) tarafından
Oyyy masallah kiz o kadar oldumu ya  surekli gozum burdaydi ya sen hastaneye emzirmeye giderken falan  ne zaman yazicak ne oldu niye yazmadim diye valla co sukur simdi anasinin koynunda kuzucuk bekliyoz tabi biraz daha buyusunde bi gorelim kuzucugu
tarafından
Gülüm attım aslında fotosunu herkes merak ettiği için ama sildim nazar değer diye falan yine atarım 40 ı cıksın da
0 oy
(10,041 puan) tarafından

Kıyamam ya hayvanlarında canı var sonuçta onlarda ağlar:( benim eski evin karşısında çiftlik vardı birtane inek hamileydi nasıl bağırıyordu geceleri 2/3 gün sonra doğum yaptı bende izlemiştim balkondan sonra 2 ay sonra ben doğum yaptım:D

tarafından
Hahaa allah ım yarabbim gülecegimde yok laa inekle 40 töreni yapaydın :)
(10,041 puan) tarafından
Hahaha kız valla çok acımıştım hayvana ama doğumdan sonra hemen ayağa kalktı yakın zaten eski evim 40 töreni yaparım inek arkadaşımla :D
tarafından
Tövbe yarabbim :)))
0 oy
tarafından
Evet insandan daha icli bile aglarlar cani yaniodur veya yanliz kalmistir
tarafından
Allah ım nasilda yaratıyo yarabbim bilmiyorumki evdemi değilmi ama sahibi çok iyi bakıyo ona
0 oy
tarafından
Aglar canm bisye uzuldugnde hayvanlarda aglr sadece kopek degl butn hayvanlar aglar
tarafından
Daha bilmediğimiz nice şeyler var ben duymasam insan sanırdım ağlamasını
0 oy
(16,792 puan) tarafından

Köpeklerin ulumasının sebepleri de:

• Yardım istemek
  • Yakınlardaki diğer köpek ve kurtların nerede olduğunu anlamak

Ayrıca bazı köpeklerin sorunları olduğunda veya stresli olduklarında yardım için ağladıkları da görülür. Örneğin evde yalnız bırakılan köpekler sahiplerini çağırmak için art arda ulurlar. Sahipleri –tabii ki de- ne demek istediklerini anlamasa veya duyabilecek mesafede olmasalar da. Ayrıca bir yerde tıkılıp kalan ve bundan nasıl kurtulacağını bilemeyen köpekler de ulurlar.

tarafından
Evde kalıyo genelde ama sahibi arada cıkarıyo kadın tek başına yaşıyo belkide evde değildi tanımıyorum hiç burdaki insanları ben zaten tanımakta istemem
0 oy
(843 puan) tarafından

Yavruysa açtır. Anneyse doğum yapmıştır emzirirken onlarda zorlanır ilk hamilelikte :'(

tarafından
Erkek galiba köpeği
(843 puan) tarafından
O zaman ağlamıyo canm çiftleşmek için uluyor :D
0 oy
tarafından
Sahibine falan bir şey olmuş olmasın belki ac falan kaldı da bakan olmadıysa ya da bir odaya kapattıysalar çıkmak için öyle yapmış olabilir 
tarafından
Ozaman odaya kapattı diye düşünüyorum ama köpeğini çok sever kadın özel mamalar alıyo ona
tarafından
Eve biri falan geldiyse belki korktu diye bir odaya koyduysa olabilir yani samimiyetin varsa bir sor canım sesini duydum üzüldüm ne oldu falan diye
0 oy
tarafından
Canimi yaniyo acaba bir yere felab mi sikisti aç mi evde mi bi sikinti var bilemeyizki canim 
tarafından
Sahibi genelde evde heralde sesi geliyo ama dünden beridir varmı yokmu bilmiyorum bende Şimdi ses yok kesildi
tarafından
Bi cikip baksanmi ne yapsaan
tarafından
Bilemedim hicde sevmem kadını
tarafından
:)) allah seni ne diyim
0 oy
tarafından
Ben göz yaşını bile gördüm 
tarafından
Evet bende şahit oldum hatta bi köpeğin yavrusu ölmüş yanına yatmış ağlıyo du bir ağladım halen unutamiyorum o kareyi
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Yavru ise annesi yoksa ağlar canım büyük ise açlıktan ağlar  bi kap su ekmek filan verin :((( 
tarafından
Üst katta canım komşunun köpeği dışarda olsa hemen veririm
(4,875 puan) tarafından
Komşun evde yokmu acaba Allah korusun bişey filan olmasın farkedilsin diye de ağlar
tarafından
Şimdilik sesi kesildi demekki evde yokduda geldi
(4,875 puan) tarafından
Olabilir canım .

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 303 göst.
30 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 382 göst.
1 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (5,149 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.

Kategoriler

1,473,888 soru

24,131,123 cevap

334,048 kullanıcı

...