Ever daha öncedende içimi yakan ama son 1 bucuk senedır dahada yuregımı kavuran konu ben bekarken kardeslerimle cok ıyıydım kavgada ederdık ama 1 saat sonra hıcbısey olmamıs gıbı eskısı gıbı olurduk evlendım kardesım baya mesafe koydu ne gelır ne goderdı zar zor ıftar davetınde felan gelırdı ıcten ıce uzulurdum neyse eşiyle tanıstı ettı simdiki eşi ozamanlardakı nısanlısı kardesımın bıze karsı sevgı ve saygısı olmadıgını anlayınca baya huy degıstırdı laf sokmalar felan uzun konu asıl mevzu malesef benım kardesımede esinede karsı içimde sevgi yok kardesımı görünce içim acıyo ne hallerden ne hallere geldık ve düğünü oldu 3 gün önce o dugun sankı kardesımın degılde baska bırnın duğünü gıbıydı oladar kendımı yabancı ve mecburıyette hıssettımkı içim cok acıdı bi resmımız bile yok çok üzülüyorum biz kardesltık etle tırnak gibi nıye boyle oldukkı şimdi linç tayfası gelır ama eminim benim durmumu anlayan yada yasayan bırılerı vardır burda içim öle dolukı hep derım kendıme bu dunyada sevilmemek benim kaderimmiş
Yanlız değilsin bitnem bende kardeşimle yabancı gibi oldum hatta düşman oldu bana nişanlandıktan sonra bi havalara girdi nişanlısı bana saygısızlık yaptı bende hakettiği gibi davrandım diye benim evimi bile bastı kardeşim denilen o gerizekalı bi koca için ablasını harcadı şimdi konuşmuyoz görüşmüyoz düşman gibiyiz artık bu son daha da onu affetmem nişandan önce sözü olduğunda herşeyine ben koştum eşim koştu hep yardımcı olduk onlara ama bu bana yine saygısızlık yapınca ben yine mesafemi koydum görüşmedim geldi özürler diledi nişan davetiyesini getirdi nişanına çağırdı büyüklük bende kalsın dedim affettim ama bu seferde nişanlısı için benle kavga etti düğünü yaklaşınca eminim yine özürler aflar dileyecek ama asla affetmiyecem düğününede gitmeyecem benim evimi basan kocama bana küfreden saçımı başımı yolan bi yılanı ben affetsem Allah affetmez benim onun üstünde o kadar çok emeğim varki anlatamam küçük annesiydim ben hep öyle derlerdi ama artık iki yabancıyız.
1,489,201 soru
24,340,969 cevap
346,048 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın