0 oy
647 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,953 puan) tarafından
Neredeyse 5 sene önce tanıştık 4 şenlikte evliyiz malesef annem yüzünden kaçarak evlendim 2 sene başka şehirde oturduk 2 senedir de k.validemle oturuyorum 2 yaşında da oğlumuz var çok şükür.Ama son 2 3 aydır eşime sevgiyle bakamıyorum her yaptığı hareket batıyor aslında seviyorum ama hissedemiyorum ona bakınca keşke evlenmeseydim diyorum içinden.Son zamanlardır karı koca gibi değiliz o her şeye sinirleniyor bana bagiriyor ister istemez bu olay benim davranışlarımi etkileyip oğluma da yansıtıyorum.annesiyle birlikte çalışıyor dukkanimiz var sabah 5 te gidiyorlar gece 11 12 gibi geliyorlar yüzünü görmüyorum her gün çalışıyorlar. Yani bilmiyorum ne yapsam da evliliğimiz ilk zamanlardaki gibi olsa 

12 Cevaplar

0 oy
(1,332 puan) tarafından
Evi ayırmak bir çözüm olabilir 
(1,953 puan) tarafından
Onu 2 senedir istiyorum ama esim pek yanaşmıyor kira veremeyiz diyor kii kayinvalidem ev qlsak bile ben sizle otururum gitmem bir yere diyor:(
-Reklam-
0 oy
tarafından
düzenlendi
Bence kayınvalidenden ayrı oturun. Aranızda iletişim sıkıntısı var.  Yani kaynananla aynı evdeyken kocanla nasıl cilveleseceksinki. Bu seferde soğukluk oluyor. İlişki araları uzuyor. Uzadıkça uzuyor. Bu sefer dahada soğukluk giriyor araya
(1,953 puan) tarafından
Mesela dün afedersiniz aramızda bisi oldu k.validemle odamız yan yana uyandi kalktı birden o an bitirmek istedim hiç istek felan kalmadı valla
tarafından
Çok haklısın canım. İnsan kendi çocuğu uyanınca bile tedirgin oluyorda kalmışki kaynana ile tedirgin olmasın.
Neden aynı evde yasiyorsunuzki. Bilmiyorum belki bekara karı boşamak kolay derlerya bana konuşması kolay geliyordur ama ben asla kaynanamla duramazdim. Hem anlaşamam hemde kocamla rahat olamam.
Bayram tatilinde 3 gün gittimde herseyinde sinir oldum .
Birde mesela insan kocasıyla tek vakit geçirmek istiyor. Eşimde bayram tatilinde hep yanımdaydı ama evimizde birlikte vakit geçirmeyi çok özledim. Evde sakaliyoruz gulusuyoruz. Guresiyoruz. E bunlar olmayınca tabi sizde haliyle soğukluk oluyor
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Kim ne derse desin kayınvalide ile oturulmaz benim annem olsa yine kabul etmem. İster istemez özel dediğiniz şeyleriniz bitiyor heyecan kalmıyor hep üstünzde bi göz. Birde eşin çok yoğun sana vakti kalmıyor ki. Sabah uyandığında Bakara suresi aç evinde akşama kadar okunsun dinle Rabbim ferahlık versin içine
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Kaynanamla olmuyor ev üstüne ev olmuyor bence ayrialisiniz Canım çalışmak zorundalar valla bende eşimin yüzünü görmüyorum 12 saat çalışıyor 2 saat te yol 14 saat akşam üzeri 18 00 da ise gidiyor sabah 8 de eve geliyor uyuyor kalkıp işe gidiyor pazar günü bile çalışıyor gündüzde sabah 6 da gidiyor aks 8 de geliyor ama yemek yiyip uyuyor yorgun kalkıp tekrar işe gidiyor ne yapalım mecbur çalışmak zorundalar Allah onlarında bizimde yardımcımız olsun bu devirde her şey pahalı onlarda bir şeylere yetmeye çalışıyorlar 
0 oy
(542 puan) tarafından
Selamın aleyküm eşini ozluyorsun istediğin gibi rahat oturup kalkamiyorsun kayinvaliden oldugu icin dogal olarak ki evliyken kendi annen dahi olsa rahat edilmez ayni evde zamanla tatli tatli evi ayırma dusunceni kabul ettirebilirsin diye dusunuyorum ama kabul etmesi icin onunda rahatsiz olmasi lazim suan sabah cikiyor gece geliyor farkinda degil senin kadar yasayan sensin o yuzden zamana birak hemen oyle pes etmek yok sen esinle iyi ol vakit buldukca basbasa bir seyler yapmaya calisin disarda olabiliyorsa zamanla degisecektir diye umuyorum.
0 oy
(620 puan) tarafından
Birlik oturdugunuz süre daha çok kopukluk oluyo 5 sene birlikte oturdum 9 ay dir ayriyim ama toparlayamiyrum incelediği yerden kopsun diyorum ama çocuk var mutlu olursan çocuklar da mutlu oluyor mutsuz olsan ne kadar da dikkat etsen de yine onlarda mutsuz oluyor ayrıl derim cnm 
0 oy
(888 puan) tarafından
El vedud ismi ni çek surekli bende senin gibiydim şimdi eşime karşı sevgi doluyum elhamdülillah 
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Ilk zamanlar calismiyormuydu dahami fazla goruyordun 
0 oy
(1,724 puan) tarafından
Eee adamın yüzünü görmüyorsun bu nasıl evlilik 

Neyse şaka bir yana gerçekten ev ev üstüne olmuyor ayrı yaşayın belki eskisi gibi olabilirsiniz 
0 oy
(507 puan) tarafından
İlgi gösterin güzel sizler söyleyin tatlı yapın hayatım bak senin için tatlı yaptım bugün deyin en sevdiği yemeği yapın iltifat edin ondan beklemeyin

Zamana yayın hemen etki olmasını beklemeyin mesela ben yolda yürürken gül resmi görmüştüm çekip atmıştım benim için sen böyle bir gülsün diye oda bana geri dönmüştü hayır asıl gül olan sensin ben o gülün dalıyım diye 4 senedir evliyiz 3 senede sevgili olduk yedi senedir birgün evliliğimiz eskimedi yıpranmadı saygı duyduk birbirimize ve hiç bir zaman iltifatı ondan beklemedim. Birgün suratım asık karşılamadım aslında bu basit şeyleri bütün kadınlar uygulasa evlilikleri hiç bir şekilde huzursuz olmaz.
0 oy
(53,796 puan) tarafından
calisma saati cok size zaman ayirmasi lazim 
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Postlar hep aynı kapıya çıkıyor annemde olsa kaynanamda olsa düzen üstüne düzen kurulmaz bunun için evlenmedik Rabbim yardimcin olsun

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 792 göst.
3 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Kardan_Adam (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 448 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Elamasel09 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 436 göst.
19 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Buket masal (2,573 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,123 göst.
28 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde Kurabiye canavarim (701 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,886 soru

24,036,679 cevap

328,953 kullanıcı

...