0 oy
1,357 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (20 puan) tarafından
Kızlar size bişey sormak istiyorum benmi düşüncesizim yada artık beynim bazı şeyleri algılamıyor. Eşim biraz tutucu geçen hafta d.günüm vardı 350 400 tl arası bi meblağ harcadı bir palto ve yemek yendi herkes özel günlerde hatırlanmak ister haliyle dün bana senn böyle özel günlerinde biz sürekli para harcarsak yanmışız keşke baştan söyleseydin dedi ihtiyacım olan bir palto ve senede bir başbaşa yemek çok gördü bana hakediyormuyum bunları kendime bişey aldığım yok çocuğa desen anca o onay verrse alınıyor nerde hatalıyım bilmiyorum sizinde eşleriniz böylemi

28 Cevaplar

0 oy
(59 puan) tarafından
Kuzum benimde kayınvalidem öyle allah var eşim bir dedigimi ikiletmiyor hemen alıyor ama kayinvalidem var bitane hani sinegin yağını hesap eder derler ya o cinsten tutumlu da denmez ona bildigin cimri sizde adetmidir bilmem.bizde geline pırtı görülür yeni evine kiyafetler alimir gunluk giymelik onlari dahi almadi bn kendi kiyafetlerimle geldim ki hala onlari kullaniyorum kuzenimin dugunu icin elbise siparis etmistim eşim al dedigi icin yoksa gene almazdim. Kayinvalidem bunu duydu ki cok uygun bj fiyata almistim kargo dahil 50 tl ye gelmisti indirimdeymis bunu duydu burnumdan getirdi resmen daha yeni evli olmamiza ragmen sanki kigafetin yok ciplak duruyon cart curt kiyafete para verilmez soyle boyle diye surekli laf carpti hala da öyle özwl hastaneye gitmek istiyorum hamileyim ona bile izin vermiyor hep bi engel cikariyor
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Senede bir kere olan bşy ne olucak ya ayıp etmiş bence. Benim eşim ikimizede bişey alsak hep benimki daha pahalı olsun ister vicdan yapar benden pahalı bişey giydiği zaman zorla aldırırım ona. 
0 oy
tarafından
Benim esim bana bisey alir o aldigi şeyi 1 ay dilinden dusurmez o kadar para harcadim sana daha ne istiyorsun diyor hicbiseyde isdemediyim halde diyor kiriliyorum bende zatem oyle fazlada kiyafet almam 
0 oy
(441 puan) tarafından
Parasını sana çocuğuna harcamayacakta kime harcayacak. Sağolsun eşim son kuruşuna kadar harcar. Maaşını aldığı gibi sorar ihtiyaçlarımızı. Hatta ben ihtiyacım yok desem bile kendi beğendiği birşey olursa alır getirir. Allah bin kere razı olsun hiçbir şeyimizi eksik koymaz 
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Eşimden  Allah razı  o konuda hiç bir zaman kismaz hakkını yiyemem.  Cimrilik  ayrı  tutumlu olmak ayrıdır cimri  insan için  herşey  gereksizdir ama tutumlu yerine göredir ve böyle  insanları  hiç  sevmiyorum zaten ne olur eşinin gönlünü yapmışsın üstüne birde  lafını yapıyor ya yap konuşma  yada  hiç  yapma  öyle değil mi ...
0 oy
(771 puan) tarafından
Valla  böle bi şey demez ama derse de çok kirilirim  bu ara telefonum bozuktu yokllukta en iyi telefonu aldi lafını yapmaz    belki eşinin böle görmüştür ihtiyacın olan bi şeyi almisin sonuçta    
0 oy
(2,022 puan) tarafından

Cnm bence bizlerin  eşiyle kıyas  yapma kötü olan zaten yazmaz iyi olan yazınca sen kendini daha kötü  hissedersin insaAllah düzelir :)

0 oy
(2,483 puan) tarafından
Yorumlara baktimda canim ev kira degil ve esin 4500 aliyo.

Gercrkten cimriymis

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 307 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Beyzanurw (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
20 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 516 göst.
14 Mart 2025 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu
0 oy