0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (169 puan) tarafından
Benim eşim bi isyerine girdi 4 5 ay sonra başka bi iş için 20günlük bi işi brakma süresi oldu 20 gün sonra tekrar başladı şimdi yıllık iznini nasıl hesaplanır işi bırakmadan önceki 4 5 ayında eklenmesimi lazım 2.giristen itibaren mi sayıcaz

8 Cevaplar

0 oy
(14,413 puan) tarafından
Post çıksın canım
(169 puan) tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benım bildiğim bir yere çalışmaya giriyorsun orda sabıt bir yıl çalışırsan eğeer yıllık izin veriyorlar onuda resmi yerlerde çalşrsan veriyorlar orda üç ay burda beş ay çalışmış diye bakmazlar 
(169 puan) tarafından
Bende o şekil biliyorum ama internette denk geldi araştırdığımda aynı işyerine tekrar girdiğinde toplam çalışma süresine bakılır diye yazıyor emin olamadık
tarafından
Yok canım hiç çıkmadan sabit bir sene çalışması lazım yıllık izin için 2.girişinden itibaren sayarlar
0 oy
tarafından
2. girişinden itibaren alınır. Kesintisiz çalışması gerek. 
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Girdi çıktı yaptiysa 2. Başlayisindan hesaplaniyo 
0 oy
tarafından
2. Girişinden hesaplanır kesintisiz bir yıl çalışması lazim hak kazanabilmesi için 
0 oy
(7 puan) tarafından
Merhaba canım eşiniz o iş yerine 1 yıl geçmeden tekrar geri döndüyse eğer yıllık izin hakkı oluyor ben kendim muhasebeciyim fabrikada biz işten çıkıp bir kaç ay sonra geri gelenleri yıllık izin dönemleri geldiğin de haklarını veriyoruz canım internetten araştır kanunen var hakkı
(169 puan) tarafından
20 gün sonra tekrar dönüş yaptı evet bende sizin dediğiniz gibi okudum elbet bi muhasebeci çıkar ümidiyle buraya yazdım :) edevletten baktığımızda işyeri tekrar işe giriş yaptığında SGK dökümünde işyeri adı aynı ama işyeri nosu farklı bu bişey değistirirmi
0 oy
(1,831 puan) tarafından
İkinci girişten itibaren sayılır. Çünkü sigorta giriş çıkışı olmuş 
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Genelde yeni basladigi zamandan 1 yil sonrasi veriliyor. Ama is yeriyle anlasirsa erkende cikabilir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 174 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde ... Mira... (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 393 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde kjhaha (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
0 oy
2 cevap 215 göst.
3 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu