0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
tarafından kapalı
Arkadaşlar yeni doğum yaptım bir kızım oldu elinde kız kıyafeti beşik olan varmı kısacası bebek ürünleri 
notu ile kapatıldı: Yasak post

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bunları almadan mi doğum yaptın ? Ne giydiriyorsun şuan 
(5 puan) tarafından
1 ince battaniye 2 tanede normal hastane çıkışı birde komsulrdan almıştım abla alamadım çok pahalli durumum yetmiyo
tarafından
Eşin çalışmıyor mu . Ailen destek olmuyor mu kafamda Deli sorular
(5 puan) tarafından
Ben yurtta büyüdüm ailem yok eşimde çalışıyordu işten çıkardılar üstüne büyük bir borç yüklediler
-Reklam-
0 oy
(28,144 puan) tarafından
Malesef oğlum var 3 tane
(5 puan) tarafından
Allah bağışlasın benimde 2 oğlum  birde kızım oldu iste
(28,144 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
(5 puan) tarafından
Tskrler saolun
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Uff bitmediniz bi inanmıyorum yemin ederim ne degisiksiniz doguma gitmissin hazirlik yok burayamo güvendin allah aşkına bi gidin baska yerde acitasyon yapin..
(5 puan) tarafından
Ne kadar ayıp farkindamisiniz doğuma giderken n 2 hastane çıkışı bir batttaniye aldım birde komşunun verdikleri alamıyorum kaymakama gittim içeri bile sokmafilar
(6,157 puan) tarafından
Arkadaşım 2 evladin var 3 yapmissin vsrki yapmissin demek buraya yeni isim açıp gelip istemen samimiyetsizlik  sosyal medyada geziyorsun sat telefonunu al eksigini madem ailen akraban esin dostun hicmi yok inanmıyorum burda  kusura bakma.
(5 puan) tarafından
Yani elimizdeki telefona mi göz diktiniz Allah aşkına ayritten korundugum halde oldu yine ayriyyten bak ben yurtta büyüdüm gerctn ailem yok olsa kimse kimseden bişey istemez
tarafından
Elimizdeki telefona niye göz dikelim bacım ihtiyacın varsa sat diyor arkadaş kötü bir şey demiyor kusura bakma bu devirde herkesin durumu gerçekten çok kötü
(5 puan) tarafından
Evet gerctn çok kötü ama dilencilik yapiyomusum gibi kötü konusyo farkındaydı iz ben kimsedeb gırtlağını sıkarak bişey istemedim kullanmayan bebek eşyaları varmı diye sordum bunu neresi ayip
(6,157 puan) tarafından
Samimiyetsin satacaksin gerekirse evladım icin satarım bu devirde isi yok esinin 3 cocuk mahsallah neyine inanim.senin ben simdi  gelirim cok iyi olmasina ragmen 1 çocuk yetiyor yazik cocuklarina ne vericeksin egitim icin para sosyallesmesi icin para adim basi para  azıcık bilinçli anne olun evladinizi giydirwmiyorsan bez mamaya ihtiyaç duyuyorsan ilerde buyudukce oyuncaklari dunya para kiyafet ona keza elden gelen öğün olmaz
(5 puan) tarafından
İnşallah ozmna kadar durumumuzu düzeltiriz düşmez kalkmaz bir Allah samimiyetsin olan sensin ben deil Allah yardım etsin de geç neyi bilip bilmeden konuşuyosun sen bana dağ başında yaşıyorum ben gerekirse evladım için tabiki satarım ben sana dilencilik mi yaptım kullanmadığıniz kıyafet dedim bu se kendini beğenmişlik dediğim gibi düşmez kalkmaz bir Allah allah allha seni dusurmesin
0 oy
tarafından
Nerelisin kuzum Allah bağışlasın ilk olarak bebeğin kimligini çıkartmaya gittiğinde sana bı numara verecekler onu ara doğum parasına hemen başvur yakınlarda SGK varsa yardım için başvur rabbim yar ve yardımcınız olsun 
(5 puan) tarafından
Başvurdum abla 600 TL verceklermis
tarafından
Nerelisin kuzum bana özelden bı yaz

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,475,044 soru

24,148,552 cevap

334,782 kullanıcı

...