0 oy
337 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar oğlum 26aylık doğru düzgün bişeyde yemiyo bu ara ama beş dakika oturmuyo yerinde vallahi abartmıyorum sürekli hareket halinde yürümüyoda koşuyo devamlı sürekli meraklı bişeyler peşinde bu çocuğun peşinde koşturmaktan yoruldum valla siz ne yaptınızda çocuğunuz sakinledi ben seneye yarı zamanlı kreşe gönderelim diyorum eşim göndermeyelim diyo ama çocuk enerjisinide atamıyo arkadaşıda yok pandemiden dolayı kimse kimseyle görüşmedi evlere gidilmedi ne yapayım bi fikir verin :(

6 Cevaplar

0 oy
(13,439 puan) tarafından

Benimkide 22.5 aylik ayni sekilde. Sık sık köye gidiyoruz babaanneye orda atiyor enerjiyi valla sadece. Saliyoruz orda bahceye toz toprak tas cimen kedi kopek derken gunde 4 5 defa banyo yapiyor aksamda elimi tutup yatalim diyo o derece :D evde asla yatmak istemiyor

tarafından
Keşke salacağımız bi yer olsada salsam ama maalesef yok :/ parka çıkarıyorum dışarı çıkarıyorum ama önüne bile bakmıyo paldır küldür düşüyo koşuyo gözünün önüne bakmadan koşuyo hiç bişeydende korkmuyo araba mı gelir sokak köpeği bu yaklaşmayayım fazla yanına demiyo
-Reklam-
0 oy
(632 puan) tarafından
Benimki 3 yasa girecek ins haftaya ben de inan o k adar yorgun argin yasiyorum ki parklardan eve giremiyoruz biz de gurbetteyiz kimsemiz yok arkadas bulsun diye parkta yasiyoz
tarafından
Parkta oynuyo mu yaşıtıyla bizimki hiç oynamıyo canım çocuğun babası yada annesi varya onunla oynuyo çocukla oynamak yerine mesela kendinden büyük çocuklarla oynamak istiyo bazen yada bebek sever ama yaşıtıyla oynamaz hiç dışarda
(632 puan) tarafından
Kaydiraktan cikip kayiyorum onunla 30 yasinda. Inan cok ugrasiyorum parkta hep pesindeyim. Aynen buyuklerin pesinde onlarin yaptgini yapmaya calisiyo yapamayimca agliyo bazen. Aslinda rezil ****** geciyo ama sıkilmasin dihe goturuyim
tarafından
Bizde beraber yapıyoruz herşeyi bende 27 yaşındayım bi dışarı çıkalım sıkıldık diyoruz burnumuzdan getiriyo beş dakika oturmuyo adam sürekli sağdan soldan insanlarla ilgileniyo bişeyler yapıyo biz oturup bişey yiyp içicez gezmek istiyo sıkılıyo bende günlük indiriyorum aşağıya ama baktım durmuyo eve çıkarıyorum geri
(632 puan) tarafından
Emin ol ayni durumdayiz 3 senedir esinle cocugunla oturup bi yerde yemek yiyebildin mi diye sor. Benim bebegim kolikti pusette bile yapamadim ben onu yurudukten sonra da cok hareketliydi ondan sonra da yapamadim. Millet sehir sehir geziyor cocukla biz mahalledeki durumcude yemek yiyemiyoruz
tarafından
:D güldüm bu yorumuna valla ama aynen öyle orda bile yiyemiyoruz ki biz sorma :(
0 oy
(2,203 puan) tarafından

10 aylıkken yürüdü hatta koştu :) ekimde 3 yaşına girecek hala aynı :) 1 saniye durmaz mı yorulmaz mı yahu insan! 

tarafından
Ayy sormayın yorulmuyolar demekki dicem ama yoruluyolar farkında değiller bazen çok geç uykuya dalıyo gece bende fazla yorgun olduğunu düşünüyorum hani biz fazla yorulunca ağrıdan uyuyamıyoruz bunlarda o yüzden uyuyamıyo gibi geliyo
0 oy
tarafından
Benim oğlum 2bucuk yaşında oda aynı . 

Parka götürün her gün nasılsa havalar güzel dolasin biraz çarşı pazar 
tarafından
Parka çıkarıyorum canım ama devamlı koşuyo x3 kat daha fazla yoruluyorum parka çıkardığımda hiç önüne bile bakmadan koşuyo çarşı pazara gitmiyoruz bazen avmye gidiyoruz beraber ama onunla koşuyum bebek arabası mı taşıyayım ben anca o uyurken gezebiliyorm diye uyku saati yakın olduğunda avmye gidiyodum ama zaten bu ara orayada gitmiyorum oturduğum ev merkeze biraz uzak yürüme mesafesinde olsada çıksam keşke ama anca otobüsle beş on dakika  filan sürüyo
0 oy
(4,100 puan) tarafından
18 aylık pertim çıktı 12 de zor uyuttum sabh 5.20 de uyandı hala Bi orya Bi orya koşturyo Bn uykusuzluktan ölüyorum ama enerjsne hayranım 
tarafından
O aylarda bizde öyleydi :( gece uyanırdı bide defalarca şimdi çok şükür nadir uyanıyo ama 7 gibi filan olunca başlıyo mesaisi öğlen uykusuna ağlayarak yatırıyorum artık öğlen uykusunuda azalttı uykuyu kesince ne yapıcam bilmiyorum şimdi seninki uyuyodur biraz yine öğlen
(4,100 puan) tarafından
Çok şükr uyuyo şuan bnde uyuyaym dedm 10 dk uyumşm sadce delrcem artık ya tek srun 6 haftalık hamleyim :)
tarafından
Ayy Allah sabır ve kolaylık versin kuzum benim sen şimdi sürekli uyumak istersin uyku halinde olursun ben öyleydim yani hamileliğimin başlarında sürekli uykum vardı yanında yatınca daha az uyanıyolar ama sende öyle yap bari ayrı yatıp uyuyunca daha kısa ve sık uyanıyolar bizim evde gündüz uykusunda hiç bişey yapamam ben halada öyle çıt çıkmayacak yoksa uyanıyo
(4,100 puan) tarafından
Aynı aynı değin hiç şey yok ya
0 oy
tarafından
Biz de 22 aylığız 4 yaşında verelim dedik kreşe bende yetişemiyorum onun hızına bide burda hiç arkadaşı da yok ben de eğlendiremiyorum onu pek aktivitelerden de fazla anlamıyorum hani orda en azından çevresi olur öğretmenini dinler bence verin cnm valla büyüdükçe yeterli gelemiyoruz biz bunu anladım
tarafından
Erkek çocukları daha bi kıpır kıpır oluyolar ya hepsi için geçerli değil tabi dün bizimkinden bi ay büyük oğlan vardı bizimki tıpır tıpır koşuyo yerinde durmuyo oğlanda slow slow ilerliyodu kendinden emin temkinli bizimkide gözüyle önüne bile bakmıyo önümde taş mı var araba mı gelir hiç öyle korkumuz yok ben aktivite yapıyorum ama çok çabuk sıkılıyo ve biz hala oturupta puzzle filn yapmıyorum sıkılıyo hemen gelemiyoruz canım evet maalesef ama eşim istemiyo o çok fazla kreşe gitmiş ve baba annesi çalıştığı için hiç ilgi görememiş kreştede bi kaç bişey yemeyince eşime kızıp bi kaç kere vurmuşlar sanırım ve benim ne çalışmamı nede kreşe gitmesini istiyo bunlar yüzünden
tarafından
İyi de cnm eşine öyle yaptılar diye bebeğine de mi yapacaklar sanki onun ne suçu var  iyi bi kreşe verirsen gözün arkada kalmaz
tarafından
Valla öylede canım istemiyorum diyip kesip atıyo bende yarı zamanlı gönderelim dedim bakarız dedi haftaya oyunevine götürücem bakalım bi kaç yere götürdüm pek sevememiştik

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 968 göst.
22 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Meyrammm (681 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,171 göst.
0 oy
3 cevap 626 göst.
0 oy
12 cevap 1,056 göst.
31 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler