0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Ben esim konusunda cok takintiliyim surekli gecmisi aklimda hatta bazen ona soylerim yuzune vururum . Asiri kiskancim surekli msj atarim npiyon nerdesn fln diyorum ki kendimi ceksem biraz sizce bu sefer omu bana. Düskun olur bilmiyorum ki

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Her zaman kaçan kovalanır canim bnce gereksiz takıyorsun 
tarafından
Kanka bi gor yani hep kafamda biseler hele bu ara daha kotu
tarafından
Aklına geldikçe başka şeylerle uğraş belki Bi zamandan sonra hastalık olur Allah korusun ya
-Reklam-
0 oy
(324 puan) tarafından
Bizdede tam tersi her zaman kacan kovalanır unutma sen oyle yaptıkca adam usanır bıkar senden mesela bende oyle oluyorum ywter artık bunaltma beni derim İnsan gercektwnde boguluyo sureklı eskıyı konusunca yapma gor bak anlıcan sende 
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Kendini hasta edeceksjn bacım ya salll 
0 oy
tarafından
Cnm bir ugras bulsan belki bu kadar dusmezsin ustune kafani dagitacak fuzenli birsey bul
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Zamanında bende öyleydim sürekli elim üstünde olsun haberim olsun isterdim ama artık umursamıyorum ve gercektrnesim beni arıyor sürekli ne yaptın ne ettin nerdesin diye arada yaşanmış başka olaylarda var tabi ")
0 oy
tarafından
Allah esine sabır versin ozguvenli ol biraz 
0 oy
tarafından
Bu konuda uçuncu bügun yanılmıyorsam 

Yasak olan herşey tatlıdır sen onu yapma bunu yapma dedikçe istemiyorsa bile inadına yapar 

Eşine düşkün olursun aşık olursun ama o kadar kıskançlık bunaltır tabı bu şahsı görüşüm 

Benimkinin kuzenı var evli ikinciye hamile eşi aşirı kıskanç sürekli görüntulu arar arkadaşlar oturacak olursa sıkıntı çıkarır eşi aldatıyor  şimdi  

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 313 göst.
0 oy
7 cevap 617 göst.
28 Ekim 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde tgbdgl (489 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,047 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 261 göst.

Kategoriler

1,472,983 soru

24,118,625 cevap

333,348 kullanıcı

...