0 oy
1,129 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (608 puan) tarafından

image

Nasıl kızlar bu evim dublex kat ama geniş biraz bi daire neredeyse 2+1 salona yerleştirdikten sonra size de atıcam ama fikir amaçlı acaba benim zeksizim diye düşündüm 

27 Cevaplar

0 oy
(554 puan) tarafından
Bnim de oturma odamda buna bezner var canım ama krem rengi berjer kahve 
(608 puan) tarafından
Hım öyle renk te kumaşı vardı ama adam pek tavsiye etmem bebek te olacak lekeyi hemen belli eder bu pek etmez silemediğin günler olursa dedi
(554 puan) tarafından
Kumasina göre değişir bence canım benimki ıslak mendille bile leke çıkıyor. Koyu gri falan da alabilirsin onlarda çok şık duruyor
-Reklam-
0 oy
(217 puan) tarafından
Bugun bı yerde okudum doğrumu bılmem. L koltuk olan evde hastalık cok olurmuş enerjısel olarak. Benım de evimde l var kafama takıldı 
(608 puan) tarafından
Batıl inançtır canım o takma kafana öyle şeyleri :)
0 oy
tarafından
yaa rengi guzel ama zamanla cok cabuk sikar bu renk bence
(608 puan) tarafından
Sıkmaz insalalh kız :))))
0 oy
(547 puan) tarafından
Renginide degistirttirisen mukemmell duruyyor tek rengi eski gibi
(608 puan) tarafından
Hımmm anladım canım tesekkır ederim fikrin için :)
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Rengi çok güzel modelinide beğendim
(608 puan) tarafından
Ya cok tesekkur ederim :)
0 oy
(23,649 puan) tarafından
L koltuk aşığı bir insan olarak ben beğendim ben bu rengi mavi tonları ile kombinelemeyi de seviyorum 
(608 puan) tarafından
Hayatımda ilk defa alacağım ve ilk defa bir şeyi kendim karar verdim şsnakkah pişman olmam :D
(23,649 puan) tarafından
Sanırım fotoda bir tık soluk çıkmış canlı duruyorsa yakışır evine canım güle güle kullan
(608 puan) tarafından
Galiba canım yada öyle bilmiyorum ama sonradan biraz güzel gibime geldi her kumaşa dokunabilen biri değilim eşim kayınpederim ve kayınvalidem bunu biliyor bende buna dokunabildim kumaşına yani onlar da dokunabiliyorsan al o zaman dediler rengi de sonradan hoşuma gider gibi oldu öyle uani :) biraz cinsim sanırım tüylü şeylere dokunamıyırum huylanıyorum bi değişik oluyorum peluş ayı yün battanıye hiç dokunamam çeyizindekileri bile köye gönderdim misafir gelirse kullanırız diye
(23,649 puan) tarafından
Değişikmiş huyun canım ama içine sinmezse hemen alma biraz daha düşün ama bence gayet iyi ben abartılı mobilyaları sevmiyorum sade olmalı karşısına bir tane yine ahsapli çok büyük olmayan tv ünitesi tv iki perde sade bir salon bitti.kalabalık eşya yığınından bunalıyorum ben
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Kendi başına çok güzel,ama uyumda çok önemli 
(608 puan) tarafından
Etrafında mı
Sana anlatım canım ya ev dublex kat tavan tahta kahverengi duvar boyası açık grıy bu da böyle buna uygun halı da alırsam nasıl olur acaba
Bir de hani su üçlü zigon sehpalar var ya ondan da var gold rengi ama o da yani buna yakın
Nasip olursa alırsam yerleştiğinde resim de atarım insalalh
(1,699 puan) tarafından
Duvar boyasıyla çok güzel uyar o zaman ,ama sehpayyı koyu renk alma bence canım

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 126 göst.
0 oy
6 cevap 481 göst.
27 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yenibirannesr (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 254 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde TuğçeAlatas (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 389 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde Sugra (1,304 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,319 soru

24,097,419 cevap

332,178 kullanıcı

...