0 oy
108 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (473 puan) tarafından
Ya kızlar 46 günlük bebeğim var. İki gündür memeyi aliyor ağzına emiyor ama sütü cekmiyo. Çünkü hem meme dolu kalıyor hemde yutkunma sesi gelmiyor. Aç emiyor ama çekmiyor. Neden olabilir acaba. Sagip verdim yoksa aç kaliyo agliyo. Bide bu bı hafta dir kabızlık sorunu var.  İki gün üç gün fln yapmadığı oluyo fitil aldım iki defa verdim ama vermek istemiyorum.  

3 Cevaplar

0 oy
(4,097 puan) tarafından
Sadece anne sütü alan bebek 1 haftaya kadar yapmaması normal neden fitil verdiler ki çene kasları gelişmemiştir yada tam kahverengi kısmı vermen lazım sadece ucunu değil ondan da çekemiyor olabilir 
(473 puan) tarafından
Ben eczaneden aldım fitili. Çünkü çok sıkıyordu kendini yaptı rahatladı
(4,097 puan) tarafından
Ya gazı vardır kafana göre verme hiçbir ilacı ben doktorun verdiği ilaçları damlaları bile 40 kez düşünüp araştırıp veriyordum 1 hafta yapmaması normal gaz damlası al ve önceden emiyor şuan ememiyorsa bi problem vardır hemen git doktora
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sert olduğu için anlamıyordur belki biraz sağın birde öyle deneyin emerken çenesini altına destek verin baş parmağınız la çok hafiften birde öyle demeyin bakalım 
0 oy
(1,183 puan) tarafından
Memenin ucunu tam veriyorsun demi kahverengi yere kadar alması lazım o şekilde sütü çekebilir sadece ucundan süt gelmez anne sütü alan bebeğinde kakasını 5 güne kadar yapmaması normal 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,221 göst.
19 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
31 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Fatma_d (12 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 67 göst.
+2 oy
28 cevap 819 göst.

Kategoriler