0 oy
140 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (369 puan) tarafından
Kansızlık var evet hıcbırsey yemıyor. Ve ıcmıyor haliyle idrar yolları enfeksiyonu ve vıtamınsızljk var. 1 tane bezi 2 gun tutabilirim. Yanı o derece 20 gundur hastanedeyız sabah aksam serum takılıyor notrofılı Dusukmus ates ve kusması vardı atesı ve kusma suan yok ama genede yemıyor. Dogdugu gunden berı boyle memeyi bile 2 ay zorla emdi. Ama kızım genetik olarak. Minyon degil babası 192 ben 175 haliyle cocuk minyon degil. Doktora gidince ıyı dıyor ama ne alakası var gecen gunde kızım alerji olmus resmen bayımıs gibiydi evde acile gotırdum acil bakın dedım gözü acık baygın degil dıyor. Bu nasıl zihniyet 100 kişi bekledik tam 3 saat sonra Dr dedıkı direk fakulte hastanesine gıdın ve yatış verdiler yanı dıycegım şu ki insanlar 7 yıl tıbbı genel gorunumu ıyı demek için mi okuyor.

Allah rızası İcin elbet ıyı doktora denk gelen vardır. İştahsızlık neden olur yanı ınanmıycaksınz belki ama. Tum gun 150 cc mama ıcmıs hıc bsıy yemedi içmedi beynim basmıyor Niue boyle en az 10 doktora gittik olmayınca olmuyor. Hala ıyı doktora denk gelmedim.

Tavsiyeniz var mi derdim boyle benimde. Esımde huzur vermiyor. Tükeniyorum. 

4 Cevaplar

0 oy
(6,077 puan) tarafından
Rabbim yardım etsin ama yemeyen çocuk çok zor ablamın oğluda öyleydi şuan 6 yaşında hala az yer zor yer bazen ablam akşam yemeğine çağırınca offf daha sabah yedik ya der abur cubur hiç almaz ablam acıksında aklına yemek gelsin diye ama yok yani diğer 2 oğlunda hiç sorun yokken 1i yeme konusunda sorunlu pedegoga bile gittiler sorun yok diyorlar.. 
-Reklam-
0 oy
(57 puan) tarafından
Kesinlikle b12 eksikligi iştahı kapatıyor.  Senelerdir yemeyen 4 yasindaki çocuğum maşallah b12 vitaminu sayesinde düzeldi.  Doktora kalsa kullanmaya gerek yok ama eksikligi bariz ortadaydı tahliller sonucu.  1 defa sadece ampul olani vermişti icmesi için hiç bir use yaramadı.  Bide kendim Orzax ocean b12 aldim bebeler için olan günde bir fıs sıkıyorum yaninda da d3 kullanıyoruz.  Zaten bunlar birlikte kullanılması gereken vitaminler.  D3 eksikligi de vardı biraz. Şükürler olsun Allaha şimdi gidip gelip yemek istiyor kuzum 
(369 puan) tarafından
Masallah daim olsun bana faydanız oldu size dua etcem daha da cok yesin yavrunuz.
B12 demek onemlı boyle. İştah için
0 oy
(426 puan) tarafından
Krlin ilacı olsa başına sürermiş canım. Ağzına bir lokma veremiyorum. 1 yaşında ve sadece beni emiyor. 4 günde yaparsa kakasını, çiş yok deenecek kadar az yapıyor. Doktora gittim kiloau iyi diyor ama hiç iştahı yok. Zamanla düzelir diyorlar ama böyle gider gibime geliyor
(369 puan) tarafından
Aynısını yasamısız
Sen hıc takviye kullandın mı
(426 puan) tarafından
Takviye dediğin ne canım?
0 oy
tarafından
Dış mi cikariyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 240 göst.
+1 oy