0 oy
249 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
8 aylik hamileyim ve esim olucak adam gercekten igrenc huylu birisi 8 aydir hergun en olmayacak ufak konudan tartisiyor biktim evlendigime bin pismanim evlenmeden once cok iyi rol yapmis. Kendi ailesi hayatimi mahvettiler ya insan mutlu olmak icin evlenmez mi ? Sizde boyle hain esler varsa nasip basa cikiyorsunuz ? simdi bir meslegim bile yok hadi igrenc hayatina geri don diyip birakamam ama bebegim olsun sonrasini artik kaldiramiyorum. Siz neler yapiyorsunuz boyle eslerle basa nasil cikilir ?

2 Cevaplar

+1 oy
(1,260 puan) tarafından
İyi kötü kendini topla kendine güven özgürlüğünü bir şekilde sen al eline eşine bağlı kaldığın surece böyle devam eder
tarafından
Oyle zaten bebegim olduktan sonra calismaktan baska sansim yok ama o kadar biktim ki adamin hareketlerinxen motivasyonum sifir annemin evinde bir kisinin onunde aglamis biri degilim bu adam bu hareketleri yapinca kendimi tutamayip agliyorum durmadan
(1,260 puan) tarafından
Oturt karşına son kez konuş amacın ney de bunun için mi evlendik de derdi neymiş öğren
tarafından
Kac  defa konustum anlatamam her iki gunde bir kriz geliyor bir daha yapmam diyip yapiyor yine gerizekqli ya insanin hamileye bir saygisi olur en azindan hamile iken uzmez
(1,260 puan) tarafından
Ozman anlamiyorsa daha da uğraşma hiç umursama bazen bu tür insanları görmezlikten geleceksin
tarafından
Ayni evde ne kadar umursamam napicam hem boyle yapsin hem yemek hazirliyim evi temizliyim biktim insan gururuna yediremiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yeri geliyo insan ayni candan ayni kandan olani taniyamiyo elin oglu neki Allah hayirlisini versin 
tarafından
Inan ayni kan ayni can olunca ayni evde yine kusuyorsun konusmasanda olur bazen minnet eden yok sonum ne olucak diye dusunmuyorsun ama elin ogluyla oyle degilki ne kadar devam eder boyle igrenc triplerine yapip ozur dileyip tekrar iki gun gecmeden yapmalarina insan bikiyor artik
tarafından
Allah yardimcin olsun canim nediyim valla zor sinavin
tarafından
Amin Allah razi olsun

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,888 soru

24,175,344 cevap

336,081 kullanıcı

...