0 oy
196 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (171 puan) tarafından
Yaşım 22 kayınvalidem ile atlı üstlü oturuyorum herşeyime karışıyor lazere gitmem mümkün değil ağda için kuaförüm de uzak kalıyor her zaman gidemiyorum epilasyon aleti mii Philips Linea mi lütfen kullanan ve memnun olanlar yazsın  öneriniz nedir 

4 Cevaplar

0 oy
(44 puan) tarafından
Lumea güzel ciddi anlamda azaltma sağlıyor ben düzenli kullanmadigim için azalttı ama yapmaya fırsat olmadığı için yarım kaldı ama ben memnunun koltuk altimi bitirme seviyesine getirmişti tek tuk çıkıyordu 
(171 puan) tarafından
Kullanımı nasıl kolay mı ben ağda yi pek beceremiyorum  tenim hassas onada alma ayarliyamaz yakarsın diyorlar
(44 puan) tarafından
Kullanımı çok kolay 4 ayarı var hangi bölgeye hangi ayarda yapman gerektigi kullanım kılavuzunda zaten yazıyor aldığında bence agdaya vereceğin para ile onu alman daha iyi en azından suan komple ağda 150 200 den aşağı değil gerçi lumea nin da fiyatları baya yükselmiş ben yıllar önce 1500 liraya almıştım :)
tarafından
Philips Lumea için kalıcı çözüm değil diyorlar. Yani azaltmiyirmus. Yapmayı bırakınca yeniden çıkıyormuş eskisi gibi tüyler.lazer gibi degilmis oyle mi cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
lumea epeyce azaltıyor sonrasinda yine epilator kullanmak gerekiyor 
0 oy
(1,753 puan) tarafından
Lumea aldım çok ıyıydı ama ben bazı şartlardan dolayı gebelık falan kullanamadım sımdı de canım ıstemıyor bence lazer yaptır ama 
0 oy
(2,679 puan) tarafından
Ağda yapınca bacağımdan kan gelip morarıyor o kadar hassas cildim. Kesinlikle Philips lumea almalısın ben aldım memnun kaldım hamile kaldığım için kullanamıyorum ama kesinlikle almalısın aşırı azaltıyor ağda epilatör falan hiç uğraşma. Dışarıda da gitmiştim lazere çok aşırı acıyordu. Philips lumea insanın canını da yakmıyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 114 göst.
18 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Ysf. (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 360 göst.
10 Haziran 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Kar tanesi (2,981 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
0 oy
5 cevap 141 göst.
20 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde seoz (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,756 soru

24,115,511 cevap

333,215 kullanıcı

...