0 oy
460 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde tarafından
düzenlendi
Cphvpyc

17 Cevaplar

+3 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Senin sorun yaaşamandan ziyade bebek için iyi olmaz .bebekler ilk 3 ay kendilerini anneyle bir bütün sanarlar .Yani ayrı bir organizma olduklarının farkında değildirler 

Ve bu sürece 4. Trimester denir.

Bebek annenin kokusuna , nefes alışverişini , kalp atış sesine ve kucağına ve memesine ihtiyaç duyar .

Çünkü en güvenli ve tek güvenli yer annesidir.

Ve bu süreçte hatta ilk 6 aylık süreçte 1 saatten fazla bebekten ayrı kalmak bağlanmayı zedeler ve bebeğin birincil güven duygusu olan annesinin olmaması psikolojik olarak onu etkiler .1 saat telafi edilebilir ama 2 günun telafisi çok zor kuzu .
tarafından
Günü birlik gıderız olmadı danışınca 2 gun çok olduğunu anladım
-Reklam-
+1 oy
(2,689 puan) tarafından

3 yaşındaki çocuğumu bile bırakmam. Ay ben mi çok hassasım siz mi çok rahatsınız çözemedim valla :ermm: Artık çocuğun var hayatında. Onsuz rahat etmeyi düşünmemelisin. Bebeğimle nasıl tatil yapabilirim, dye düşünmelisin bence. Evet kayın annen çok iyi bakabilir ama onun anne kokusuna, anneyle temasa ihtiyacı var, onu senden başka kimse veremez. Çiçek mi bu, suyunu ver ben yokken büyüsün, gibi rahat bırakasın... 

0 oy
tarafından
2 aylık 2 gun bırakmak bılemedım 
0 oy
tarafından
Konudan ayri pp deki senmisin
tarafından
O ne demek?
tarafından
Profildeki canm
tarafından
Profıl fotoğraf miş))) evet
tarafından
Masallah canim
tarafından
Teşekkür)))
0 oy
tarafından
Bebeğin daha ufak canım ya 2 gün çok bana göre 
tarafından
2 gün banada çok geldı şimdi  bi gün olabilir miş kayın annem israr edıyo bana bırakın gıdın bıraz kafa dinleyın dıye
tarafından
Şahsen ben bırakmazdım canım icim rahat etmezdi
tarafından
Kayın annem 5 çoçuk buyutmuş benden ıyı bakar da dedıgın gıbı aklım kalır
tarafından
Rahat etmeyeceksen biraz daha erteleyin canim
tarafından
Günü birlik yakın yere giderız olmadı
0 oy
tarafından
Kiz ben birakamazdim yaa 
0 oy
tarafından
Minnacik bebegini birakip nasil gideceksin cnm. Daha cok kucuk ayirma yanindan
tarafından
Bklm gunu birlik yakın yere gıderız  ilk bebek nerde napacamı bilmiyorum daha yenı yenı düzen oturtmaya çalişiyorum
0 oy
(1,332 puan) tarafından
Sakın bırakma cnm çok küçük. Günübirlik belki bırakılır ama iki gece çok uzun 
tarafından
Aynen burda danışınca aklım başıma geldi gunu birlik gıderız )))))
0 oy
tarafından
Ben birakamazdim ya çarşıya bile 4aylikken gittim 2,3saatlik onda bile sürekli görüntülü aradım içim rahat etmez görmeden bebeğimi 
tarafından
Ben hastaneye avm ye yada bakıma giderken bırakıyorum kayın anneme sut bırakıyorum anne sutu alıyor sağ olsun iyi bakar 5 çoçuk buyutmuş kadın
tarafından
Benim kaynanamda çok iyi bakıyor ama ben kendim biraz pimpirikliyim bu konuda o yüzden böyle sürekli arıyorum aman bişey mi oldu ağladı mi nasıl bı sıkıntısı var mı altı temiz mi karnı tok mu verdiğim aut yeterlimi falan diye bı sürü şey kuruyorum kafamda o yüzden bırakıp gidemiyorum bı yere içim rahat etmiyor çünkü mecbur kalınca da sürekli ararım
0 oy
(23,042 puan) tarafından
Mümkün değil canım çok küçük 
0 oy
(53,798 puan) tarafından
bebisi de mi birakcan
0 oy
(7,117 puan) tarafından
2 aylık ve daha çok küçük. Bırak 2.5 yasında ki kızımı 11 yasındaki ni bile kimselere birakıp gidemem. Onlar yanımda yoksa eğlenmek, tatil benim neyime.
0 oy
(634 puan) tarafından
Kayınvalideni de yanınızda götürün emzirip yanına bırakın. Dayanamazsın sütün göğsünde kaynar için kavrulur o 2 günde 
0 oy
(874 puan) tarafından
Ya yanlış anlama lütfen ama iki aylık bebeğini nasıl 2 gün bırakacaksın ben anneme 1 saat bıraksam kendimi yiyip bitiriyorum ki  bir buçuk yaşına girecek bizde çok sık tatil yaparız bebek küçükken de yaptık ama bebekle yaptık onsuz ne ben ne eşim bir plan kurmadık 
0 oy
(9,870 puan) tarafından
ben bırakamam özlerim onuda götürüm
0 oy
(1,328 puan) tarafından

2 aylık bebeği mi tatil için bırakacaksın ben şok :O  16 aylık oğlumu 1 saat başkasıyla bıraksam aklım kalıyor 

0 oy
(3,952 puan) tarafından
El kadar bebek bırakılır mi hic canım onun size bi  rahatsızlığı olmaz ki tabi sakın  bi bebekse 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,064 soru

24,038,889 cevap

329,044 kullanıcı

...