0 oy
1,195 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (1,753 puan) tarafından

Ben kesinlikle inanıyorum hatta o derece ınanıyorum ki rüyalarıma bile giriyor. Bu evrende yalnız olduğumuzu düşünmüyorum. Kuranı Kerim de 7 tane varlıktan bahsediliyor. İnsanlar , cinler, melekler,hayvanlar ve bitkiler sizce kalan 2 canlı nedir?

Bu arada komık bı olayda anlatayım ben bi coca cola firmasının muhasebesını yapıyordum bir ara o dönemde de yanıma yenı bı eleman almıştık ismi Tuğçe yardımcı olsun diye :) birgün elemanlar dağıtıma çıktı depocu da çıktı patron , ben ve tuğce iş yerinde kaldık . Neyse dışarda mallar var içecekler patron dedı ki ben onları forklıft ile dışardaki ürünleri depoya çekeyim siz de oturun :) neyse dışarı çıktık patron çalışıyor forklıftın uzerınde bız de Tuğçe ile oturuyoruz . Gökyüzüne bir baktım 3 tane değişik nesneler var böyle ışıklı hareket ediyorlar. Hemen Tuğçe’ye söyledım o da bakıyor ne olduğunu anlamaya çalışıyoruz ama uçak falan değil eminiz neyse biz havaya bakarken Pat diye bir ses geldi :):) patron sen git çalışırken bu deliler nereye bakıyor diye bize bak o arada forklıftle deponun duvarına gir :):)

42 Cevaplar

0 oy
(888 puan) tarafından
Şunu söyleyeyim Rabbım o kadar gezegeni boşa yaratmamistir vardir mutlaka birsey ama bunun adı uzaylı mi bilemem 
(1,753 puan) tarafından
Dünya dışı varlık diyelim :)
-Reklam-
0 oy
(810 puan) tarafından
Ben gördüm üniversitedeyken ufo ama kimse inanmadı ta ki gören başka biriyle konuşana kadar. Bununla ilgili programlar da seyrettim discovery kanalında. Olmaması saçma olur bana göre.
(1,753 puan) tarafından
Ya nasıl bıseydı ne kadar yakımdan gördün
(810 puan) tarafından
Bir gece yurtta arkadaşla pencere önünde oturuyorduk. Saat 2-3 falandı galiba. Tam yurdun üstünden ve çok alçaktan ışıklı bir şey geçti denizin üzerinde görüntüden kayboldu. Herkes uçaktır falan dedi ama birincisi uçak güzergahı değil ikinci bir uçağın o kadar yakından sessiz bir şekilde geçmesi mümkün değil. Yine de kimse inanmadı ;) ben eminim ama ;)
(1,753 puan) tarafından
Ooo bu iyiymiş çok mu hızlıydı yanı daıre mi uçak seklı mı farkedebildin mı
(810 puan) tarafından
Çok hızlı değildi suzuldu gitti.
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Biri benimi çağırdı :D

(1,753 puan) tarafından
Aynen gel senden bahsedıyorduk :)))
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Bende inanıyorum. Gordum de esimin aılesı tam uzaylılar bence. Sankı bu evrene ait degıller. 

Yanı sakası bı yana ama sanmıyorum sankı ya uzaylıların olacagına 
(1,753 puan) tarafından
:))) kız Allah seni
0 oy
(12,958 puan) tarafından
İnanıyorum valla 
(1,753 puan) tarafından
Bende :))
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Ayy ben herseye inaniyom onalrada inanirim :))
(1,753 puan) tarafından
Ahahahah ben de :))
0 oy
tarafından
Varsa da inşallah buraya gelmezler başka ülkelere gitsinler ya enflasyon yine artar felan kiralar uçar yok diyelim belki küser gelmezler ☺️☺️
(1,753 puan) tarafından
:))) kız ahah koptum doğru dıon
tarafından
Aynen canım ☺️
0 oy
tarafından
Tabikide inanıyorm    
(1,753 puan) tarafından
:) bende
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Ben inanmıyorum
(1,753 puan) tarafından
Şimdi ye kadar burdakı ıkıncı kişisiniz :)
(4,420 puan) tarafından
Herkes mi inanıyor muş uzaylılara ") yusuf güney gibi Ay in karanlık yüzünde askeri üst kurmuşlar falan diyende var mı "D
0 oy
tarafından
Yanlız deyiliz bencedee koptum patronada fgfhjjj
(1,753 puan) tarafından
Bi sen kopmuşsun kız patrona :)
tarafından
Bu deliler nereye bakiyo diyip vurmusyaa cok güldüm yaaaa
(1,753 puan) tarafından
:))) sonra da bıze kızıyor manyak mısınız bır saattır gökyüzünde ne halt gördünüz de bakıyonuz al forklıftte kırıldı dıo :)) dedik UFO :)) adam mal mal yüzümüze baktı bı dk :)) akullısı benı bulmaz diyip gitti :)))
0 oy
(2,040 puan) tarafından

Tabi inanıyorum evde besliyorm kocam:P

(1,753 puan) tarafından
Ahahah :))))
0 oy
(872 puan) tarafından
Ben inanırım. Eşimle seferihisarda marinadaydık. Teknede personeller içeride biseyler yapıyorlardı eşim de içeri girmişti kahve getirmek için. Ben yıldızlara bakıyordum hatta keşke şimdi heryer karanlık olsaydı ben de yıldızlara baksaydım diyordum. Gökyüzünde bir parlar bisey kayıyordu yıldız kayıyor sandim. Ama yuvarlayarak manevra yapıyordu. Yanı dönüyordu yuvarlar yaparak. Öylece küçülerek küçülerek kayboldu, yani uzaklaştı sanırım. Yakından görmedim ama . Uzaylılar olduğundan eminim. Uçak öyle bisey yapamaz. Yıldız da yapamaz. 
(872 puan) tarafından
Sen nerede gördün? Ben Izmir Seferihisardan gördüm. Tabi onların ufo gemileri heryere gidebilir bence.
(1,753 puan) tarafından
Sivas’ta gördüm canım
(888 puan) tarafından
Allah bizim gitmememiz ici nasıl engel koyduysa galiba onlarda gelimiyor lar dünyamız a
(872 puan) tarafından
Belki de gelebiliyorlar. Sadece biz göremiyoruz.
(888 puan) tarafından
Rabbım bilir
0 oy
tarafından
İnanıyorum hatta kolumda uzayli dovmesi ve altinda I believe yaziyor. Yani inaniyorum
(1,753 puan) tarafından
Dövmeye bayılırım ya ama cesaretim yok :) kız uzaylılar dünyayı basarsa bende sızdenım dıye dovmenı aç göster ahaha :))) ay ıgrenç bi espırıydı :)))
tarafından
Hahha gerçekten kotuydu :)):)
(1,753 puan) tarafından
:))))))
0 oy
tarafından
Belki de gördün ;)
(1,753 puan) tarafından
Belki de ;)
0 oy
tarafından
Yiğenim kafayı uzaylılarla bozmuş hele bi Elon musk u var allahım kız hayran ona 
0 oy
tarafından
yeniden gösterildi
KURANI KERİM GEÇMİYOR İNANMIYORUM 
0 oy
(9,865 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
emin ol uzayda vardır ama şöyle biley başka dünya olduğuna inaniyom cünkü uzay tahmin edemiyeceğin kadar buyukmuş dalga gecersiniz ama ben inanıyom varlar bence 
0 oy
(858 puan) tarafından
Ben pek inanmazdım ama 2 3 hafta önce denize gittik gece 4 civarı herkes uyuyor uyku tutmadı beni her yer zifiri zindanlik ay ışığı bile yok yıldızlar o kadar net görünüyor ki uzandım gök yüzünü izliyorum gök yüzünde o kadar değişik şeyler oluyor ki şok oldum ufak bir ışık yıldız gibi ama değil bildiğin hareket ediyor sağa sola aşağıya yukarıya daire çiziyor bildiğin ve o kadar hizliki takip etmeye bile zorlandım sonra gözden kayboldu çok tırstım açıkçası :)) bence başka bir gezenge adı her neyse artık başka yaşam var gibi geliyor
0 oy
(2,385 puan) tarafından

:):) bende kesinlikle inanıyorum hatta bi kadın vardı youtube kanalını takip ediyordum acayip şeyler anlatıyordu adını unuttum şimdi hatırlarsam yazarım 

(2,385 puan) tarafından
Hatırladım :) Farah yurdözü izle bak videolarını çok tırsarsın
0 oy
(4,311 puan) tarafından
 Belki onlarda bize uzaylı diyordur :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,733 cevap

328,960 kullanıcı

...