0 oy
163 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (234 puan) tarafından
4.bucuk aylık bebek neden sürekli ateslenir huysuzlanir uyumaz gözleri kapalı ağlar çok uykusu olduğu halde hasta filan da deil

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dişi çıkar üşütmüşsündür
(234 puan) tarafından
Havalar çok sıcak ki
tarafından
Olsun uykudan uyanınca terli olur öyle alırsan üşür sırtına bez koy yada üstünü degiştir
(234 puan) tarafından
Tamam cnm çok saol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım bi doktora görün belki iltihap falan olmuştur kulak ya da boğaz. Ya da kanında mikrop falan vardır bi doktora gorun
(234 puan) tarafından
Adamlar iğne ilaç serum biter diye kullanmıyor bile hastaya
tarafından
Haklısın canm bazen küçük yerlerde öyle önemsemiyorlar  ben ilk kızımda bir yaşındaydı urfa da eşimin memleketine gitmiştik çocuk ishal kusma hava değişimi yaşadı. Neyse doktora götürdük baktı şöyle  bi bir yaşına basmış emzirmeye  gerek yok artık dedi ben şok. Dedim hocam ömrümde bunu diyen ilk doktorsunuz  tebrik ederim dedim :)) adam bozuldu ilacı yazdı çıktım gittim
(234 puan) tarafından
Az önce hemşireye yazdım ateşi var bugün diye koltuk altı 37.4 çıktı dedim ateşi yok o zman diyi ateş sayilmiyomu ben mi yanlış biliyorum acaba
(14,151 puan) tarafından
Koltuk altı 37,4 ve üzeri ateş ama onlar 38 de önemsiyor takip et bakalim
(234 puan) tarafından
Tamam canım yanlızım bide sabaha kadar kontrol ederim zaten uyuyo şuan canımın içi insllh kötü olmaz olursa işte o zman yanarim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 202 göst.
22 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bayanefendi (1,827 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
26 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,848 soru

24,377,724 cevap

348,454 kullanıcı

...