0 oy
472 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (852 puan) tarafından
Kizlar eşim şehir dışında calisyo malum borçlar yüzünden..Ben evde 2 yaşında ki kızımla tekim yani yaklaşık 9 aydır böyle gelir ayda iki üç gün kalır gider bayramlarda biraz fazla kalır..Bu bayramda fazla kaldı hersey cok güzeldi kızımda asiri mutluydu..Allah can sağlığı versin bunada şükür ama bn her gelip gidişinde oturup cocuk gibi ağlıyorum...bazen kendime kızıyorum nedir bu halin yeter artık 30 yaşındasın cocuk musun alış artik 1 sene oldu nerdeyse falan diyorum kendi işimi bebeğimin bakımını falan hepelhamdürillqh sorunsuz yaparım lakin bunu aşamiyorum kızlar .yalnızım burda kimse yok annem.babam memlekette hep kardeşler uzak ..kizimi hep tek büyüttüm kış boyu hastaladi hep tek savaştım  ...Ben bu durumu nasıl âsabilirim neler yapabilirim..hep içimde korku kaygı endişe varbuda bnde mutsuzluk oluşturuyor...burda görüyorum hep salgın hastalık var bebeklerde bu sene şansa bu hastaliklra bitmedi zaten..kizim bir ay oldu ishal salgini gecrdi yine bir boğaz enfeksiyonu varmis galiba düşmeyen ateş simdi diyorum kizim hasta olsa naparim tek başıma arayıp alo gel diyebileceğim bir kisme yok ..peki bn bunun üstesinden gelemezmiyim ne zorluklar yaşayan kadınlar anneler var ben neden aşamiyorum bunu .geçmişime baktığım da aslında hiçte kay bir hayatım yokmuş zorluklar atlamışım lakin buna neden gücüm yetmiyor 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım senin suçun yokki kadın fıtratı gereği çok narindir öyle her zorluğu kaldiramaz. Senin şuan cabalamaya çalıştığın her şeyi aslında esinle paylaşmalisin hiç bir kadının buna gücü yetmez. Ama istee esininde bir suçu yok ekmek parası sonuçta aynı sehirde iş bulma imkanı yok mu canım.
(852 puan) tarafından
Yorumun için Allah razı olsun ...aslında bu durum esimin suçu bitkoinde para kaybetti kredi falan borca girdi buradaki işte para yetmiyordu gitti ...Bu sefer dedim canm.evine yakın bir is bul yada beni ailemin yanına taşı dedim artık dayanamıyorum çünkü
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşin evi çalıştığı memlekete taşısın 
(852 puan) tarafından
Orda cok pahali kiralar canm burda 1 milyar veriyorum orda 4 e yakın
tarafından
Anladım canim yinede bu güne şükür düzelir elbet canınız sagolsun herkesin Bi sıkıntısı var bitek sizlik değil
(852 puan) tarafından
Biliyorum canm şükür de ediyorum ama işte alışamadım gitti sabretmekten başka çare yok
0 oy
tarafından
Eşinin yanına gitseniz
(852 puan) tarafından
Orada daimi işte yok canim inşaat işi işte kimi bir yıllık kimi üç beş aylık hem orda kiralar cok pahali
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Bak canım benim yaşım 19 yaşında 18 evlendim kuzenim eşimle tanıştırdı görücü usulü evlendik kendiside eşimin memleketindeydi bana dedi haftada bir sen haftadan bir ben gelirim gebelikte o kadar zor şeyler yaşadım ki 2saat Lil yoldu kimse yanımda değildi eşim ailesi dışında onlar hep benle ilgileniyorlar di 3 ay boyunca hep yataklara dusuyurdum ambulansla kaldırdım tabi gurbetlik çok zor anlıyorum eşinin ailesi yokmi olduğun şehirde bir gezmeye gidebilirsin kafa dağıtmak için  kızın yanında onunla vakit geçirmeye calis üzme kendin bu günlerde geçer sabret 
(852 puan) tarafından
Eşimin ailesi var ama tok gi i bisey kimse kapimi çalmaz kimse aramaz bir problemi. De yoktur kimseyle ...kapimi açan ziyaretime gelen yok vala bn eşim geldiğimde falan hep giderim ama işte bunlar da böyle alamazlar gelmezler gitmezler
(1,081 puan) tarafından
Hm ne diyeyim canım Allah yardımcın olsin zor ya gurbetlik  annen kız kardeşin yanına gelse iyi olurda işte oda zor değil mu birax
(852 puan) tarafından
İmkansız canm
(1,081 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
(852 puan) tarafından
Amin cnm zorda olan herkesin yardımcısı olsun rabbim için dede bnim :(
0 oy
(2,568 puan) tarafından
İşi bu şekilde gidecekse ailenin yanına taşınmayı deneyin. Yani kendini de üzme bu knuda haklısın tabi ki ama sen çok güçlü olmalısın ki kızında güçlü yönlerini görsün. Sadece bir telefon da alo dediğin de birilerininde tamam geliyorum demesi tabi ki güvende hissettirir. Eğer işi uzunsa ya da o şehire taşınmanız daha mantıklı ama kira oranına göre de bkabilirsiniz. Sonuçda bir senedir bir yerde yaşam alanı yapabilir eşin diye düşünüyorum. Ya da borçları rahatlatmış olabilir. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ama sen çok güçlüsün maşallah subanallah sana.
(852 puan) tarafından
Allah razı olsun canım  işte yaptim yaşadım tek ama her seferinde bqsa dönüyorum bu durumdan bktim
(2,568 puan) tarafından
Bunlarda geçer sabret Mevlam neylerse güzel eyler.
(852 puan) tarafından
Insallh canım baya uzun oldu 9 ay ins tez gecer de akıl ve ruh sağlığım yerinde olur ve kizim daha fazla etkilenmez ...neticede oda babasz büyüyor bir nevi
(2,568 puan) tarafından
O senden güç alır annesi, sen güçlü ol hayat süprizlerle doludur 5 yıl sonra bu haline baksan neye canımı sıkmışım dersin. Allah sana daha güç kuvvet versin. Hep dua et kuzucum.
(852 puan) tarafından
En çokta bu beni zoruma gidiyor kızıma iyi anne olamıyorum bu ruh haliyle on acıyı anne olamıyorum mutlu değilim ki gercejten cok zor .dua ediyorum namzda kliyorum ama rabbbimin kabulünün vakti var demekki
0 oy
tarafından
Peki ben ne yapayım ☹️ 
(852 puan) tarafından
Neden kuzum dertleşelim:(
tarafından
Eşim cezaevinde ☹️14 ay oldu son 4-5 aydır açık görüş oluyor oda ayda yarım saat
Arama zaten yetmiyor en azından istediğin an ariyorsun sartlari iyi ☹️
(852 puan) tarafından
Allah senin de yardımcın olsun canm
tarafından
Aminnn

Onun için her zaman kendi altındaki ne bakıp sukrediceksin
(852 puan) tarafından
Sende haklısın canm ama benim başka bir problemim var sanki yani bir insan alışır ya inan elimden geleni yapıyorum yok olmuyor kendi ic dünyamda bir problem olduğunu düşünüyorum artik yani bilinçaltında çocukluk bebeklik döneminde biseuelr var beni bu kadar güçsüz kılan yalnızlıktan bu kadar korkan...ya ben annesi babasız gaddar bir kadının evinde 4 yıl lise okudum çektiğim zorlukları sana anlatsam oturur ağlarsın ama bu halime bakıyorum inan anlam veremiyorum .
0 oy
(803 puan) tarafından
Benim eşimde bugün gidecek ben ne yapayım hiç istemiyorm gitmesini ama hayat şartları inan bende ağlıyrm kaç gündür 
(852 puan) tarafından
Neden gidiyor başka şehire..Alışırsın diyicrm de bn hala alışamadım
(803 puan) tarafından
Canım burada kimse hakkını vermiyor bir asgari ücret tutturmuş gidiyorlar sanki onla geçim ediliyor da bende BUTİK açtım butiğimin geliri kendini dönderiyor zaten asgari ücretlede ev zor geçim ediyor kira bebe felan derken
(852 puan) tarafından
Kimse yok mu ailen falan yak8ninda
(803 puan) tarafından
Var anneme 10 dakikalık yerdeyim kayınvaldem de 2 otobüslük yer annemlerde kalacağım ama eşim farklı ama onsuz zor olacak
(852 puan) tarafından
Şükret canm benim kimsem yok ya benim durumumda olsaydın annen var en azından
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Can yazdıklarına sadece iki çocuk var diye ekliyorum aynı durumdayim ama şikayet etmiyorum üstesinden gelmeye çalışıyorum emin ol yanlız kalmanın güzel yönleri var 
(852 puan) tarafından
Şikayet etmek değil canm ama ben yapamıyorum ya yani olmuyor iste baya oldu ama olmuyor napim yalnızlığı sevmiyorum ...ama işte bunada şükrediyorum geçecek bir gün umra9m cqbuk geçer

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 236 göst.
5 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarento (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 509 göst.
26 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 342 göst.
12 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Toprak Ana (587 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,180 göst.
10 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minaasel (95 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,009 soru

24,010,448 cevap

327,753 kullanıcı

...